Imate li svoju kafanu?

1. Neko mjesto gdje ste redovni i svi vas znaju, a i vi njih i osjećate se kao kod kuće.

Ja još ne, ali jedna kafana u naselju je na putu da to postene, baš mi se sviđa.

2. jel rupa ili neko urbano mesto?

3. Ni jedno ni drugo, nije rupa, al nije ni nešto posebno urbano. Kafić je, ali sa vrlo opuštenom atmosferom i sa dosta elemenata paba... Imaju piva raznih koliko oćeš, pušta se dobra muzika, uglavnom rok, alternativa, itd... Unutra dosta liči na pab, a vani ima ogromnu baštu kao kafići.

4. zanimljivo unutra, bašta im je vnugo

zimi vrv bolja varijanta

5. vidim imate i neki vespa klub, sta to varijanta renta-a-vespa?

6. Bašta se i ne vidi dobro na toj slici. Normalni su stolovi nisu ti viseći, možda je to neka starija slika. Sad je bašta klasika, stolova koliko oćeš, možeš sjesti baš dosta ljudi. Zauzelo pola ulice koja je inače šetalište, pješačka zona, nema kola.

7. Ima tih moto i bajkerskih klubova koliko oćeš. Ja lično ne pratim to, ali drago mi je da ima.

8. Јесте, да ти кажем па да шаљеш твоје ДБ компањоне да нас прате, је л мислиш да смо јели бунике, деcxhко?

9. bude, baš je ono mješovita ekipa, i to bude dosta... nije ćuna parti

10. šta piješ ti jovore po tim kafanama, jel cepaš po kraft ili točenoj pivčugi, neke koka kola-red bulovi varijante ili vinčuga, ili si dnevna varijanta gde se cepa kafućino po dva sata i žvaće kašika?

11. nemam svoju kafanu, ima isplativijih načina da se ulože pare nego da se otvori kafana.

12. ovdje konkretno sam pio samo pivo, pošto mi ima taj pabovski šmek, nekako povezujem taj kafić sa ispijanjem piva... i uglavnom sam dolazio popodne i uveče
    Mada mogla bi se nekad srknuti i kafa...
    Pio sam i obično i kraft, kako mi kad dođe... imaju piva različitih koliko oćeš, greota ne probat.

13. to se ceni kad mozes da uzmes toceni recimo erdinger ili lef

14. ova kraft piva su diskutabilna, tu ima smeća koliko oćeš nisam neki ljubitelj. Recimo da mi 1/5 na nešto liči

uporedio bi to sa sektama, uvek radije biram mainstream religiju

15. zanimljiva analogija

16. Kafana kod autopijac u Nis mi je bila nekad omiljena kafana dok pijac nije preso kod Masinske

17. Imao ćaletovu, dedinu i pradedinu, doduše imam je i sad samo ne radi.

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.