Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Igrom slucaja sam dobio kartu za koncert i odlucio da odem kao insajder, i mogu da vam kazem, oni su isto ljudi kao i mi, samo vole svoju zemlju i ne mrze nikoga.
Tonalitet glasa na Anice Kninska kraljice je bio izvanredan, svi smo pevali i plesali.
Video sam i Marcela
Vasi komentari ?
Meni samo žao što nemamo ekvivalent tomsonu kod nas, mislim nepristojno je porediti tonsona kao profi bend sa izuzetnim zvukom i smislom i produkcijom sa balalajkama bajo malog krindža.
Brate i taj Marselo postao malouman otkad se penzionisao, kur li traži tamo na tomsonov koncert. To mora da je uticaj štakora modrića.
Јеси упознао неку домољупку херцеговку са привременим боравком у Штутгарту?
dosta ljudi išlo iz begea, mada dolaze ovde i kojekakvi dervishalidovici ne znam cemu kmecanje
Drakula i Direktori sa numerom “Mrzim Hajduk” bi prišla najbliže - ali DA, nidje fantastičnih glasovnih mogujnosti, a o pratećoj glazbenoj grupi da ni ne počinjem.
Znači - pankerčine, naj(ne)običnije.
No - vratimo se gospodinu Perkoviću.
Nije strašno što veliča ustašku verziju zighajla.
Već je strašno što se ova pokatoličena nejač prima.
Brinem se za nji’.
Ali za nastup -9/10.
9 pošto je u Splitu bilo 11/10.
Ovo na purgerskom hipodromu je bilo za $$$.