Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Puši kurac aco šiptare ♪ ♫ ♬
i neutralnima se najebem mame ovom prilikom na max
ovo bukv jepte se ciganji
https://pbs.twimg.com/media/G0EJ9dbWkAAjsYV?format=jpg&name=small
Каке везе има јебени Pixye са поразом, експлодирала једина 2 играча Финске и прида 20 офанзивних
https://pbs.twimg.com/media/G0MSC6UXYAAgZIf?format=jpg&name=small
lol
Počeli smo da ličimo na fudbalsku repku
Ne znam, evo teram se da mi bude skenj ali toliki je mordor oko nas da me bukvalno zabole kurac. Bar mi neće više iskakati jebeni Jokić i Pešić što reklamiraju kladže.
što kae ovo je igra ali ako pojedes govno smrdeces lose
danas svi igraju kosharke lopta je ogrugla
sama pomisao na proslavu titule u reziji zvaloustog siptara a sto bi bila neminovnost pokazuje da je ovo sto se desilo vcrs pun pogodak
Заправо то је анти реклама, Пешић позива на пажњу током играња, а Јокић, добро Јокић..
elias valtonen is konjušar father
Никад нисам пратио кошарку у толико да се изнервирам, обзиром да је једини важан спорт у свету Фудбал, наравно да ме заболе за пораз.
Brate gledao sam od starta, jako čudno ovo - bol u kurcu od prvog minuta bukvalno, 0 timske igre, sve išlo na silu. Ne verujem da ih je poraz od Turaka pomerio, tamo su ginuli realno, večeras, 2-
Ништа, ај локот овде
da smo neki ozbiljan kurac u sketu kako se prectavljamo slali bi b team na ova govna od takmicenja, ili kombinaciju neku
jes ce ti ubazda jede govna i gine protiv neke finske aj odjepte
Realno hvala im što su žrtvovali mesec i po dana porodice i milionskih izdrkavanja.
Realno, konjušar najbolji pojedinac u svim tekmama do sad
No dobro
dončić će one njegove bogalje da odvuče makar do četvrtfinala usta ga jebem
izgleda da su ovi naši baš EXTREMNO obogaljeni
rok radović is vasijiće micić father