Prijava

jednu jedinu korisnu stvar koju je ovaj izopačeni uradio za dobrobit države Srbije

Hvala gosn Slobi i ovom žvalji što su nam skrljali ekonomiju i drže nas podalje od EU, zahvaljujući čemu nemamo 700.000 migranata sad ovde, i imali smo priliku da se uverimo na primerima ostalih susednih zemalja na šta to liči i zašto nikada ne može biti dobro.

Hvala takođe što su ovom narodu dali vremena da sva moguća govna isplivaju na površinu, i da jednom za svagda utvrdimo koliko nismo nekakav nebeski narod već gomila pičaka prvenstveno, da može da nas jebe ko kako hoće, i kakva sve izopačenost u ljudskom obličju gamiže ovim prostorima.

Hvala gosn Slobi i ovom žvalji što su nam skrljali ekonomiju i drže nas podalje od EU, zahvaljujući čemu nemamo 700.000 migranata sad ovde, i imali smo priliku da se uverimo na primerima ostalih susednih zemalja na šta to liči i zašto nikada ne može biti dobro.

Све тачно

koliko nismo nekakav nebeski narod

Некад давно вероватно да, последњих 100 година не

Ено лучић водио емисију са неком јасмином и вређали снс и тужили их сад, хвала богу да овог лучића билдеа неко тужи и мало ујебе

haha vido, isterali ga iz cepterovog studija zaigro se baja sad rade samo strimove

uapsilo orbana:

Kao jednu od mogućih aktivnosti nakon politike naveo je i rad u Puškaš akademiji, fudbalskoj školi koju je osnovao.

U intervjuu je govorio i o svojoj dugogodišnjoj ljubavi prema jedrenju u Hrvatskoj.

"Sve je počelo sasvim slučajno. Jedan naš bivši ambasador u Briselu, koji je ranije bio i ambasador u Hrvatskoj, rekao mi je da je Hrvatska najfantastičnija zemlja. Rekao sam mu da se slažem, da i ja volim Hrvatsku. A on mi je odgovorio: 'Da, ali sa mora! Ko Hrvatsku nije video sa mora, nije video njenu pravu lepotu'. Isprobao sam i – bila je to ljubav na prvi pogled. Zaista, već posle prvog puta. Hrvatska je sa mora potpuno fascinantna. Kažu da su i druge zemlje lepe kada ih posmatrate s mora, ali ja do sada nisam jedrio nigde drugde, samo u Hrvatskoj", rekao je Orban.

https://nova.rs/vesti/svet/viktor-orban-otkrio-svoje-planove-za-buducnost-i-kako-se-zaljubio-u-hrvatsku-bila-je-to-ljubav-na-prvi-pogled/

haha vido, isterali ga iz cepterovog studija zaigro se baja sad rade samo strimove

Чекамо инсерт де ће да каже да је црно племство уз помоћ друштва мртвачке главе ургирало да га сјебу

Pa dobro osrao se po siptaru i porodici cestito i treba

Трла баба лан, кога брига што се осрао, осеравају се сви по свима и то никоме ништа није донело

Hvala Ivici zato što je sahranio sps za sva vremena, ogromnu uslugu je učinio ovom narodu.

sps drži kartel i dalje na okupu, mnogi njihovi glasaju za kartel jer su im pokrivalica da ovi nisu najgori pa računaju da će uvek moći da prelete.

veliki broj jp je pod komandom dacica i toma file jos od slobinih vremena nista se tu nije promenilo. Armija od 500 000 budzetasa je vecinski na svojim poslovima zato sto ih je tu neko ubacio ili su platili poziciju da se zaposle. Prilikom svakog glasanja oni njima vraćaju dug na taj način.

500 000 budzetasa + porodice poznanici prijatelji, nakupi se tu. Tu je i razbijen onaj mit kako krezavi penzioneri drze zvalavog siptara jer su glupi i podmitljivi.

Siptara drže mladi budžetaši sistemdžije koji su tu zbog posla, naravno nikad neće priznati da glasaju za okg i svima im se šatro gadi politika, svi su im isti itd itd.

Bajati kaže da sps izlazi samostalno ali možda i ne izlazi samostalno.

Таман да доживе потпуни пораз и да нестану једном за свагда!

kljucno je da sps pukne, zato i guraju onog ruzica da je satro protiv ovih. sns je fantomčina najnebitnija organizacija u istoriji ćaci politike

preljepota je sto neće imati de da se preleće jer neće imato ko da ih primi

Mislim da grešiš u vezi primanja.

pricamo o datumu posle kad studenti uzmu vecinu, gde da predju. jedino svi u sns a to vazi i za ove djilasoide i ostali skupstinsku olosarijum

https://www.novosti.rs/vesti/politika/1632327/porodica-aleksandra-vucica-svojim-ledjima-brani-sve-porodice-srbiji-brnabic-svacija-porodica-moze-postati-meta-video

Pitam se kako ova spodoba zna ko je pravi otac žvalavom monstrumu kad ni sama ne zna ko je otac njenom sinu, biće zanimljivo kako će da objasni svom sinu kako je nastao, na svom mutavo dorćolskom naglasku...