Prijava

kokainski sutra ili prekosutra stiže

stratimir opet umoboliše po sajtu, a ovaj majmun glupi priča sa njim. kajzene, ili gasi sajt ili pusti vodu, pa umoduj nekog defkaša i daj mu instrukcije da redovno pregleda aj pi adrese novih autora i banuje određene ljude.

Једва чекам да видим кокаинског и коко ћемо му пара дати(можда у коксу?!)

Moye regrutni kamp u cacilendu da se pravi ima mesa

https://n1info.rs/vesti/jorgovanka-tabakovic-14-godina-na-celu-nbs-obelezila-rodoljubivom-pesmom/

Ono kad se najedeš, a još uvek si gladan, zadužiš čukun unuke, a svoje uguraš u državni kazan.

kakav si na aci šiptaru?
:100%

Vučić će u Beogradu dočekati Zelenskog, dok istovremeno održava dobre odnose sa Trampom, Putinom i Si Đinpingom. To pokazuje koliko je za Srbiju važna politika razgovora sa svim velikim svetskim silama

Mogao bi Volođa da ostane u Srbiji, to bi u ovom trenutku svima odgovaralo, zapadu i Evropi najviše-......+

Какав кринџ од објаве, чуј одржава добре односе са трампом и путином хахаха

Једва чекам да видим о чему ће причати са кокаинским ухх

preneće šipi kokainskom da ga pozdravila jovorova stara

Mi njima džebanu, oni nama gudrijanu, svi srećni. Nego oćel izgorit Banat Carimire, gasite li tamo?

bice fabrike dronova za ukre nek se spreme oresnici putine

Можда су дошли да се договоре де да избегну кад их склоне са власти, и то све под патронатом њихових оверлордса типа сороша и осталих.

možda potpise sporazum da šalju blokadere na front

gazda hil sve zakuvo

„Na početku mandata u Beogradu do mene je došao ukrajinski ambasador s listom vojnih potrepština koje su Ukrajini hitno bile potrebne na ratištu. Moj tim u ambasadi je proverio da li su Srbi u stanju da ispune ove narudžbe – i bili su“, kaže Hil i dodaje: „SAD su počele da podržavaju kupovinu znatnih količina srpske municije, za koju smo znali da hitno treba Ukrajini.“