Prijava

А јок није крива србија па ти срби су га изабрали, и која је поента константног пљувања некога, то је рејџбејтовање, ничему не доприноси.

ko ga je izabro usta te jebem ceo sns je proizvod brisela kontinuitet od 5 oktobra na ovamo

Па изабрали га кмејмуни пензионери и цела партија и ови који су прелетели из демократа приде мало босанца

došo kokainski u bg krivi srbi i srbija jer izabrali šiptara

odjepi u troskocima

Па то што лик слуша наређења са запада не значи да срби који су га изабрали нису криви за то
Ја рекох горе, србија и срби не постоје јер смо безначајни на свим нивоима

šipi nikad nije imao više od 15-20% u realnom plebsu

Па доста, то је демократија, за шта су глуперде гласале то су и добиле

bulg je 2012. glasao šiptara a i bodiroga je podržao tominu kampanju (bio na bini)

Ај што је булг гласао, него што људи 10 година гласају за опције које их гурају у амбис глупи срби

de ajde smanji dozivljavaj uzivajmo jos malo u kokainskom

@cara
Aj ne blamiraj se takvim nebulozama. Odavno si provaljen kao Vučićev čovek.

došo kokainski u bg krivi srbi i srbija jer izabrali šiptara

Bukvalno.

ja, al da smo dobili đitlera ili miloša jovanovića sve bi bilo

D R U K Č I J E

na kraju krajeva kriv je kgb i brat putinela jer sve ovo predugo traje i finansirali su jevropu jeftinim gasom

a da su ruje neka sila pa sklonili bi kokainskog davni dana...ovako razume se, i šipi i kripi su ruSSki ljudi

Video juče. Predivno je ovo zalivanje govnima žvalavog, ovo sa Zelenskim mu je poslednji ekser u sanduk bukvalno. Pokrenuće se protiv njega ajd masa putinoljuba i eumrzaca odavde, već je bukvalno sve preko Drine ispizdelo.

krenuće se protiv njega ajd masa putinoljuba i eumrzaca odavde, već je bukvalno sve preko Drine ispizdelo.

ne znam doslovno, nije im bio dovoljan ni bler ni šreder. Evo još samo kokainski pa je čaša prelivena

mi smo budale jer mislimo da su oni elementarno posteni pa neka tamo donacija klintonu davni dana davno zaboravljen. Sve se to zaboravi za čašu benefita i šatro govana

Ma daj bre, ovo sad žvaljo

primio
r
i
m
i
o

kokainskog nacistu usred rata srusijom da mu uvalja džebanu da ginu mladi Rusi i da se ruši brat Putin. Što bi rekli Šveđani, ovo je different animal