To. Sva govna idu u istu septičku jamu, i to je najlepše od svega. Lompar je elokventan čovek koji na papiru gura tu rusku priču, što je dobro, jer EU fanatizam je baš gola katastrofa. Šteta što je kompromitovan, i šteta što Nestorović nije baš nimalo normalan, u svakom drugom slučaju narod bi imao daleko više koristi od njih dvojice.
lab nadjen kao klomparov svedok
đilas je otvorena udba frakcija a lompar prikrivena
studenti su vec ugusili pacovcinu djitlera, a preko lompija se sad prebija rodoljublje i poverenje u studente.
Nije jasno podrzao vec kalkulantski. NIje se ni izjasnio, vec je rekao "necu da se izjasnim da im ne bi naneo stetu".
doduse i lompara su studenti ugasili neizborom na listu, zato i kmeči na svakom jebenom podkastu dan za danom
https://pbs.twimg.com/media/HScRAVFXUAAjH_1?format=png&name=900x900
drug lompar je sustinski ova sema
https://i.redd.it/c9z0bmpwyjzg1.jpeg
ovo bilo pre mesec dva na slavi od onog bulgovog odabranog politicara
da jer kako god da se izjasni nanece stetu.na kraju krajeva cevek je od samog starta pricao da podrzava studente u njihovoj pobuni a ako mu se ne bude svidela lista recice da je mator da se menja.sad to vec nije pobuna nego politicka borba.ali jeste pogresio.dal je udba ne znam.na kraju ispade da je ludi abramovic u pravu kad je rekao da svi mi radimo za udbu.u svakom slucaju pametan potez studenata.i lompar i djokic su bili prevelike mete za zvalu.ja i jesam uvek bio za ovakav sistem, daj strucnjake koji idu u skupstinu i rade kao svi sto rade a ne lideri idoli i ostali kurci.dal je harizmatican dal je lep jebe mi se.ocu da radi a ne da ispira mozak ljudima na tv svaki dan ko zvala
neće, jer uvek taj jedan deo koji je za njega neće imati dilemu i podržaće studentsku listu. Druge svakako boli kurac jer su već odluku doneli.
Šarović je isto otvoreno podržao, i da li je neko odustao zbog toga?
klasican spin
Ne ide tako, davnih dana se otvoreno reklo - samo studenti, sve ostalo je ćacilend. Taj stav se zauzeo, i s punim pravom. Politički, svi su za ovih 15 godina ili koliko se već kurvaju dobacili do toga da budu krajnje nebitni, pojavi se neki tamo beli preletačević i oduva vas sve zajedno. Dakle kao takav krajnje nebitan lik i politički kusur, rešiš da i dalje guraš neku svoju priču koja direktno ide na ruku žvalavom. Ok, odabrao si, svi idete u jedan isti koš i ćao zdravo.
Bore se ljudi protiv apsolutnog zla, u trenutku velike krize koja je zadesila čitav tvoj narod, i ti umesto da napišeš jednu prostu rečenicu, palamudiš - u redu, dve su strane, nezauzimanjem jedne od njih stavio si se na ovu drugu, i nemaš ni blizu integriteta i zasluga koje to mogu preinačiti.
Ono, razumem da je ovima najteže jer žvalavci su bar stigli da se nalapaju, dok ti sad ostaješ bez državne sise za sva vremena i politički si praktično mrtav, ali bezveze da te pamte kao apsolutnu prostituciju. Kojekakve Ćute će barem ostati upamćeni kao ljudi koji su rešili da ne smetaju.
hahhaha daaaaaaaaa, ćute će biti samo referisane da se po njima ne piša otvoreno na ulici al u budžaku može
nema preletanja ovaj put, nigde i niko.
pa ja sam gotivio lompara, sad primetno manje, slazem se da je velika greska sto nije nastavio sam nedvosmislenom podrskom.dal je to uradio jer je lud i drzi se nekih principa ili je udba ja ne znam.zadnjih godinu dana je dobio mnogo na popularnosti kao nikad do sad, da je podrzao onda bi to zadrzao a ovako je sve sjebao.najvise je sjebao sam sebe.ali zato ponor i djitler kako se pravdaju na svoje demokratske nacine pa to je komedija.oni su u stanju i genocid da opravdaju demokratijom
sve zavisi od buduće inteligencije, naše lepe želje su svrš unapred i najlakše je marvu navariti na tu šemu. Pa mi peti oktober ćivimo dan danas
dakle samo pragmatičnost sve drugo je lompar tralala
kakve cute i aleksici, odlucili da ne smetaju kad stranke pocele da se ruse ko kule od karata, na svaka dva sata citali o ostavkama posebno kod aleksica za cutu ne znam.to idemo pa ne idemo ne pali.
lako srbu na spiku zavesti
i ovo govorim kao lomparov fan sa vidovdana dveaspete. Fala bogu pa se ofiro na vreme a klinci nisu dopustili udbasku retoriku da postane mejnstrim. Iako su ga studenti ispromovisali.
Pa brate malo li je. Mada grešiš baš skroz potpuno, Ćute i resto njih će biti skroz zaboravljeni, za dve godine neće ih se niko više ni sećati, a kamoli pominjati ih. Ovo resto će biti upamćeno kao šešelji bukvalno.
previdjas da je tek sedmi dan kampanje a da jos uvek nisu skupili potpise lol
Mada opet zdruge strane Ćute Aleksići su dovoljno nebitni da im i može biti dozvoljeno da odustanu. Ko zna šta su sve Đilasi Nestorovići zasrali, kad moraju da idu na put u Kinšasu.
Nestor je kaput jer vulin ispalio na kraju nece se sramoti sa ovim diletantima
Sad je sabljar hit i tu moze da ocekujemo jaka preletanja bulgara da se sabere
zbog preletanja su i izasli na izbore, vucic ocajan nudi i sakom i kapom.mozete da birate fotelju samo izadjite
siptar je nebitan, sibicarenje
ih nije bas u njihovom rangu, djilas i ekupa se bukvalno takmice protiv studenata na izborima, lompar makar nikom ne daje podrsku i ni za koga nece da drzi govore, to je opet mnogo drugacije ali se ipak jasno zna da je izricito protiv vucica tako da ne moze da steti opoziciji moze samo vucicu.da i rekao je da nije neutralan jer je protiv vucica.