jako sam šokiran, balint pre dve nedelje u Kuli bio na listi sa šešeljugom na lokalnim.
Saće naprave novu lajnu šiptar-mađar ko dobar dan
ok zna se da su đarme stari nacoši al nisam ovo očekivo
Dobro biće def. kmečanja za derivatima, to je jasno xD
El sad ovo znači da pada plan da đarmi kupe nis?
ma ne mogu njima ruje ništa, tamo su stakovani u nekom blatu fali i zarđalih lopata na frontu. Minvajl kgb opstruiše putinelu rade ruje preko vatikana. Uzima zelenski ovo sig.
Smanjte balkan info
Generalno saće se peru pare za kokainskog preko mađara jeeeeeij
eo javio se i brat maskela
https://pbs.twimg.com/media/HFvcCOKWQAAuQ_v?format=jpg&name=900x900
Pa dobro to je svakako tačno, Mađari su sad svesno izabrali taj sorošoidni put i napravili sebi neku lajt varijantu petog oktobra. Najjači su mi Hrvati koji su 90% u fazonu "plakaćete već sutra"
nema brt jasno na keca da su ovaj pad orbanele podrzavali samo klasik autistik drugosrbi i ostali eutardi koji bi samo da ćive da osete ćivot, da se oslobode diktature da bulevari sveta pamte muziku njihovih koraka
https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQ4Z1di_NleVukJSdbblJxNNKI0YIV_InJ66A&s
Da. Mada bio drugar sa onim ušatim polujevrejskim pacovom bibišom, tako da mene što se tiče Viktore da se ne ljubimo, pali traktor.
hahah gledaj ove zborase mentolcine
https://pbs.twimg.com/media/HFuqLWoWYAAzjKC?format=jpg&name=small
Ono što je sigurno je da će sada imati malo više keša iz kojekakvih fondova, mnogo više elđibitija, prajd od barem dvesta iljada ljudi, razaranje porodice po ugledu na ostale EU članice i nešto više migranata. Desnica će da ojača, ostali da se deprimiraju kad shvate da se ništa ne menja na bolje. To definitivno, možda im Putin zavrne slavinu na zimu.
Bili, puštali Đoku, đuskali, krindž sve u svemu.
toliko smo 25+ godina isprad đarmi ponosan sam
Skenjava me iskreno količina idiotluka koji je isplivao poslednjih meseci, a danas kulminirao, u fazonu da je EU konačno rešila da se jednom za svagda reši diktatora, i da će čim pre da maknu žvalavog. Mi ovde likujemo nad padom Orbana, većina tih ljudi u životu nije ni prošla kroz Mađarsku. Ne mogu da verujem da smo do te mere tupavi i naivni čoveče. Tuga bre.
hahah hit sve u svemu, al otrezniće se naš narod u dan dva tri, mora jbg jer kriza je. A kad je teško svaka brlja koja te izbacuje iz normale je top.
Pao Orban dočo Mađar weeeeeeee
Ne znam, za sada nam je najveća i možda jedina pobeda to što nismo i nećemo u EU.
Laura koveshi, elikopter Trampov, Eu sankcije, onda ona Joveva, pa Marta Kos, pa EU parlament, pa može i Piculja, pa pao Orban...evo gotovo je.
Kad kažu kako Tadić makar može slobodno da šeta kera ulicom dijagnoza ovog retardiranog naroda je u potpunosti jasna. Kmetija 100%
I počeli smo decu da mažemo našim govnima ozbiljno, to je ono najgore što je počelo da se dešava. Kojekakvi kmetovi oće da im prodaju oprtunističke priče kako je moguće ovo i ono ali samo moraju neke kompromise i ustupke da naprave. Jer ne moze se to tek tako znas.
Pogan i odvratan narod.
'Predsednik Saveza vojvođanskih Mađara (SVM) Balint Pastor čestitao je večeras mađarskom opozicionom lideru Peteru Mađaru pobedu na parlamentarnim izborima u Mađarskoj i zahvalio se vojvođanskim Mađarima koji su izašli na glasanje.
"Čestitam Tisi i Peteru Mađaru na jasnoj pobedi", objavio je Pastor na svom zvaničnom Fejsbuk profilu.''