Prijava

Sta znam braco, nije siptar tako ni los. Vec saljemo oruzje kokainskom i bibiju, imamo gej parade i eu podrsku siptaru. Dobri smo i sa sorosem

Al kinezi kopaju i kupujemo ruski gas to jos da se resi da budemo nezavisni od kojekakvih diktatura

https://www.instagram.com/p/DXDLHE0DD4N/?igsh=MWJ3YWlya3lscXc0Yg==
Srećan Orbanov pad svim rođenim gubitnicima koji plaču. Dok je vas uvek će biti lako da se samo uradi suprotno od onog što priželjkujete.

Al čekaj, Bibi i Orban deo iste ekipe, a Bibi cionista, a cionisti kontrolišu Ukrajinu, a Orban sabotira Ukrajinu, a deo je iste ekipe kao Bibi koji je cionista.
Pa kako to, brate moj?!

Ne lobira bibi kokainskog. Kokainski je nato fufica. Minvajl nato nece roka po palestini i iranu

Kako to?

što Bibi podržavao Orbana

Zato što je Orban radio na tome, i bolje da te podržavaju nego hejtuju oni tamo ušati i nosati. Čuja kakvo pitanje jbt 90% te EU ne sme da pisne oko bibiške i Izraela i onog nesretnog genocida koji i dalje traje. Orbanesku dobro balansirao, negovali ga i Putin i žuti, i desničari i umereni.

Hahahaha al kako Cara menja priču kad mu ne odgovara, pre 10 strana pričao kako Zelenski cionisti ga drže, marioneta.
U pravu je Bombaš, SNS 1/1.

Kako to?

To se zove primirje, ne znam da l si čuo za neke pregovore u Pakistanu.
Nemoj da te strefi srčka ako krenu opet da rokaju, pošto si utripovao da je Iran pobedio.

Iran im je jebo keve milosne u najmanju ruku. Al odjebali ih ponovo jer mnogo vole da lazu.

Nije lepo lizati jevrejska govna bilo koje vrste, posebno ne ovih dana.

Zelenski cionisti ga drže, marioneta

jok, ukrajinac banderovac 100%

Jese drze obe frakcije, i trampelu i eutarde nista novo. U ukrajini dobili popicki pa se premestili na iran. I tamo dobili popicki.

Al eu znooosh vrednosti.

Nego kako cemo mi sad dalje dajte to.
Sacmo videli kako se to radi, imamo rektuma djokica na raspolaganju, eu ce to konfirmovati!

Znaci sta je problena?