Prijava

i drop daun meni treba da bude sa desne strane nema niko palac 20cm jebote

Добро зелено алово, Лаб, доле лево у ћошку имаш даркмод

a sad vidim.izvinite.da bi mogao da vidim to moram da smanjim sajt bas dosta.ja sam uvelicao jer mi je ovako kao da citam nesto sa selotejp trake..ukljucio dark mod.e ovo je vec nesto.bravo kajzene..mogu da ukljucujem da pada sneg..za sajt imam samo reci hvale.prevazisao si sam sebe

kako je lepo..uzivam u sajtu..mogle su ove pahuljice da budu zelene ali nema veze dobro je i ovako

Хахахах
Могао је јелке лево и десно у празне просторе

Лабо волим те

odlicna ideja.levo i desno ima prostora za dve bogate jelke..ali nema veze.kako lepo pada sneg na sajtu...

realno fali neki dobar pejzaž iza, šumica drvena kućica vatrica i zec

Ал да се може мењати, може и нека депра типа срушено запорожје или тако нешто

na prolece hocemo pasnjake i cvece a leti plazu..satima bih mogao da gledam ovo

Азул позадина виндовс ХП

Dobar pejzaž je potok, konj, stožina sjena.

lol sad je već jasno da je za ovo rađen scenario

mali pakistani: šta želite od priloga
kajtez: SNEG

pakistani: vatromet
kajtez: kurca to je 10 jura jače

moze kajzen kroz pozadinu da posalje neku poruku..ma sad je provalio igru sa dizajnom ko zna kakva iznenadjenja mozemo da ocekujemo..

Ону матеикс мрежу зелену да тури, то би било прикладно

nije lose ovo..jbg steta sto su ovakvi sajtovi mrtvi..to je kao sa malim prodavnicama, nekad ih jje bilo mnogo ali onda su dosli lidl i maxi..i posle korone su se mnoge stvari promenile.ljudi kao da su postali nezainteresovani za sve..

ma jok vec mase vole mass konzumerizam. Ako je tu komsija i strina i pizda materina e onda je ok

ziljegala uvek bila top

dobar je utisak u dark modu generalno gledano jedino treba srinkovati aktivno prostor bar 3/4:1

zapravo sace vidi koliko je ovo kopija tvitera lol