buraz, to je sig vm sa win10... ne verujem da ti tako zapravo izgleda desktop xd
Kaiteze ne treba ti drop daun meni imas tri taba jebem te
Ubaci sortkatove kad vec jedes govna nek ima i jedno i drugo
imam kolekciju starih računara, ovo je laptop sa vindousom dve iljade, star dvadesetak godina. ali podjednako mi ne radi sajt na tom laptopu i na gejming računaru od šesto evra koji sam kupio prošle godine.
Ako je ideja da se sajt oživi i omasovi, uzmeš brate Kajzene dvadesetak Moldavki i domaćih da strimuju obnažene dok se trljaju. Ti njima daš platformu za džabe, one tebi dovuku ljude, pošteno. Staviš i VIP trljačice čijem strim može da se prisustvuje jedino ako autor napiše bar dve definicije dnevno, i u zavisnosti od toga koliko s u plusu imaš minuta da pariš oči na ovu.
Mogao bi od vukajlije solidan darkveb da se napravi za balkansko tržište, to bi def. dovuklo ljude.
pssst pripazite na reci, ne zelimo da prizovemo "verbalni delikt", nije vise 2009
goruće rasprave vruće teme
Горуче расправе 6 аутора доминира празник кулоарима Вујаклије
El veceras ng
Ма јок, вечерас само куца на вратима.
shta daidzha
Хоће да повраћа
Povracace i ko nece
ovako uradi
sta misli da ce da postigne sa ovim dizajnovima..ne volim kad slova nisu jasna i ostra.ovako sav tekst izgleda nekako nebitno, zamuceno.i on misli da cu novu godinu da provedem ovde pored toliko lepsih sajtova.nema vise ni tradicijonalne zelene boje, odrekao se tradicije.sta fali zelenoj boji?dosadila?ova ti je zanimljiva?sram te bilo.boja pudera za lice i zamagljen tekst, siva boja teksta.zenski dizajn.a zena ovde nema.jedino ova crvena kolkotolko vraca u zivot.ne znam.lose.morao sam da koristim ctrl +scroll da malo uvecam jel je bilo usko kao za mob.ne koriste svi samo mob, ima nas koji koristimo pc.sram da te bude
imas u meniju da odaberes dark mod dosta je bolja situacija, ova svetla varijanta je smećina
ja to ne mogu da nadjem..nije u profil, podesavanja...
i ovo ked je prikladinije, čak i linkovi da budu zeleni da zadržiš neki kontinuitet
Au sine ovaj jos koristi windows 98 na CRT monitoru