kaće ta ng lebe mekani
Ја мислим да можемо да направимо једну генералну пробу
Типа, да чекамо овде 1. децембар, нек Казан проба то ново шта има, па ако је добро, нека остави за 31. увече.
realan predlog
Предлог усвојен.
Zahvaljujem. Realizuje se predlog druga Vuca. Pamfleti i detaljniji plan biće izrađeni od strane kolegijuma aktivnih učesnika (drugovi Vuco, Cara, 627). Zaključujem sednicu
Када на дневни ред долази питање нових модераторе? Хоћемо добити одговор од председавајућег Казана?
Где су дефиниши нови, шта је ово, два одабира у 6 месеци?
Kajtez kao mod i kao admin
Ocena: nedovoljan sedi jedan
Ја мислим да сви активни који оджавају форум активним треба да буду модови, и да им примарни циљ буде одабир дефки.
Дај веће главатаре, дај боје за текст на форуму, дај неке бенефите за одабране дефке.
koji će nam kurac odabiri? treba samo da se ravnaju vukovi dupli, i treba čitav tim da bi se sve to pobanovalo.
https://vukajlija.com/recnik/autori/315273
evo, majmun ga je odbanovao. iz priloženog vidimo da nije sposoban ovce da čuva, kamoli sajtaru sa dobrim ljudima. no očigledno ima cilj da gasi sajt, i da nam pri tom ne ostane u dobrom sećanju, inače bi ga samo pokopao, bez da ga raskomada ovako.
što je odbanovan?
Зато што је дебил ком требају људи на сајту, тако је пљунуо на сву дезинтеграцију коју је Проф обавио над Вуковом мрежом налога.
El obrisao Prof sve njegove komentare stoereko da hoce
За 10 минута последњи месец у години. Спремите се за ватромет
Је л уопште Казан отворио ову тему или му је то бангладешки АИ управљао налогом? Колико је Казан преглупих потеза повукао и фикс идеја имао, не би ме чудило да је тако.
И хоће ли Казан после 20 година држања сајта избацити ружну навику кулирања аутора који му одржавају сајт, па није 2010 да нас има мали милион, па као не може да стигне да одговори свима.
Поштовани Вукајлијаши, Вукајлијо!
Шта је Косово? Чије је Косово?
Косово - то је прво име Србије! Косово припада српском народу. Косово припада Србији!
Ако имамо мало среће Вукове налоге је преузео ЕјАј и саће да баљезга нонсенсе по цео дан, што је боље него да Вук умоболише по сајту.
Dal ce biti mozda verzija sajta prilagodjena za mobilni jer na mobilni nemogu uopste pretrazujem niti definicije niti teme na forumu
Кајзен заправо, није Кајзер, већ је ЕјАј који комуницира са нама(?!)