Пошто наравно не знам мејл за мој 627 налог а ни за дупли морао сам да правим налог а прављење не функционише како треба јер активација не ради него сам морао на опоравак шифре да идем
брао дрипчино
ово је нешто најгоре што сам видео
Како је споро ко керин курац јебени и све је микроскопсо што би брат булгаков рекао
пази логин преко мејла и шифре, ово је таленат прави, браво казане докторе!!
Е али чет је је..
Ови што имају мониторе од 50 центи ће поломити главу лево форум тј РАСПРАВА(?!) а десно кладионичарски листић од чета хахаха
Ова сива боја и ове црвенкасте нијансе, ово изгледа ко форум НВО форума а не вујаклија
чекамо коментаре осталих аутора да се исповраћају по овом срању
Na kompu je inače ogroman prazan prostor levo i desno, a sam sadržaj (definicije, poruke, komentari) zauzimaju tek 1/4 prostora te su samim tim slova sitna i tekst nepregledan. Uz to je boja fonta slabo vidljiva siva boja na bledosivoj podlozi. Loše.
Бела тема ослепљује, не користите!
Ај брате врати Вукајлију од прошле године, најдобронамернији савет, пошто ћеш и ово говно од дизајна да шминкаш толико да ћеш схватити да не може да се нашминка па ћеш направити још један редизајн.
pa nama se ne može ugoditi bre, mi smo govna samo takva.
Може, вратиш дизајн од пре 3 године, шта је проблем казану то, не него лик хоће да буде модеран, урбан, брз, а нуме.
Важно је да пада снег на сајту.
imam nekoliko primedbi na ovaj redizajn, koji je ipak manje loš od prošlog. elem, font koji se koristi za naslove definicija, bengers, je meni veoma poznat. služi uglavnom za stripove i video igru imena hajliks i nema mala slova, pa sve bude velikim. koristim 1440p monitor, pa sav sadržaj bude zgusnut u malu traku na samom centru displeja i ima previše neiskorišćenog prostora sa strana. profili više ne postoje; kada klikneš na nekog, samo izbaci definicije. performansa sajta je loša, sve štopa i moraš čekati pet sekundi za svaku akciju. moraš se imejlom logovati, a ranije nisi morao. ne možeš skrolati tekst kutiju kada pišeš nešto, nego je moraš razvuči. nema editovanja postova. čet uginuo i neka je, to si dobro uradio. sve u svemu, manje loš od prošlog dizajna, a još manje funkcionalan.
sve si sjebo jbt
Овакав сајт попуњава евентуално оне кутије од монитора из прве декаде двеиљадитих
R A S P R A V E
A
S
P
R
A
V
E
Боље да је турио
ДЕБАТОВАЊЕ
vrati logovanje preko usernejma jbt
zamisli da nas je za novaka ovako ukanalio lebe mekani