Prijava

hahah apua umesto ovog vukajlije kojeg sam hajdovo u brauzeru

pusi kurac aco soroshe

Како су ти прејадни овако ситни округли аватари Казане, ај послушај нас бар једном у животу, верј нам, ми знамо шта је за сајт добро а шта не, ти не знаш, још си.. Свеж?!

Добро, пошто сам одбио све повољне ангажмане за дочек у средњем Поморављу, (повољне као да живим у Бечу или Франкфурту), мислим да је извесно да ћу новака дочекати кући у кругу породице и са вама.

sta nas sprecava da napravimo prejak docek ovde sta

Најјачи дочек ће да буде. Долазе и обе рибе са сајта.

dolazi grozdanovicka to je sig i ona druga iz sps-a

...sastala se rodbina kod acike šiptara
ove cemo noci zajedno svi

Novu godinu cekati...

Cara™ pre 29 minuta

dolazi grozdanovicka to je sig i ona druga iz sps-a

Морам да признам да сам се двоумио, али после ове информације је све кристално јасно(мало сам пишнуо у гаћице од среће)!

Cara™ pre 27 minuta

...sastala se rodbina kod acike šiptara
ove cemo noci zajedno svi

Novu godinu cekati...

Пијани Бајат хоће да поуувраћааа

kajteze daj neki printskrin usta te jebem

gorim

Немој да тури ништа, биће после напалио па испалио

Надам се да ће доћи до побољшања неких функција на сајту, типа главатари, онај опис доле, боље претраге на мобилној верзији итд итд
Наравно, Казан нема појма де удара биће опасан фејл и овај пут, чак се нећу ни разочарати.

ima da bude kidalica oldskulara

Нема шансе, нису Казанови програмери способни за то.

ma jok iscimaće se ovaj put pa kao da ne zna da je pojeo govno javno

doduse to je bio plan vrv će u mitajmu sve da usere ko prosli put jer je nabedjen da ZNA

Е да, па наравно да неће поставити СС јер зна да је засрао опет и да би га опет ставили на стуб срама, сви који су икад били на стубу срама не могу ни да приђу казану и његовом ортаку вуку.

A gde je lista popularnih autora svih vremena, i to da ne bude samo prvih 100?

I gde je arhiva privatnih poruka?

Našao sam arhivu, ali nisam našao način da obrišem prethodni post. Nisi valjda opet to ukinuo?

I ukini profilne slike, smešno je kad su ovako mikroskopske.