I baš sad ova kripl verzija? Ne bih rekao. Ovo je samo još jedan u moru spinova da se skrene pažnja ščinjenice da su klinci juče prikupili četristo iljada potpisa. Kazane mrš u ćacilend.
одлично. немам ниједну замерку. све иде по плану за сада. надам се да ће до нове вука бити попут барјака окићеног постерима ☺️
I ako mogu opet one analitike da vidimo koliko ima novih posjetilaca zbog redizajna. Ako se ispostavi da redizajnovi dovlače ljude, akobogda, nek bude još koji u idućoj godini.
Baj d vej, znate da ne mogu strane riječi u naslovu tema? Bar je tako meni jednom iskočilo.
lol, ne mogu ni domaće.
upises bilo sta da prodje posle editujes jaka muda
saće oni mejmuni sa jutjuba da prave novi video o saitu i na reditu ce neki retard da pomene kako je sait doćiveo neki redizajn lolo
a mnogi će i da se čude kako je ovo još uvek živo
Е а људи, добро ме подсетисте, казан је ладно пре годину дана нас заливао статистиком како долазе нови аутори, како сад доживљава ренесансу што се чланства тиче, годину дана касније, једини нов аутор је вук који је одбанован на оригиналу хахахахха
da ne pricamo da je onoj snedubli obrisao sve sto je napisala u par meseci, ova se smorila i napustila sait hahahahha
I Kabadat, mada nisam došao zbog redizajna, lurkovao sam dugo.
Хахахаха, шнедубла јави се
Uglavnom bolje je za gram od onog govneta, promeni ovo k u zelenu boju
Мало променити боје слова на форуму и саму поздадину, дај опције да мењамо у оних пешес боја ко некад
На мобилном не може да се пристпуи налозима аутора.
Je l' samo ja ne mogu vidjeti autore definicija dok ne glasam, na fonu?
Не могу ни ја, а замрачено име оним ЦИЈА правоугаоницима којима се цензуришу епстинови фајлови
to je nekad i bilo tako da ne bi ocenjivao šatro da hejtuješ čmarnog
Pazi koncept, ne vidiš autore kad si ulogovan, ali vidiš kad nisi. Malo podsjeća na one situacije iz starih komedija.
Ljudi ovo je test sutra tek ulece prava prica
Gazda, de odgovori, je l' imaju ovi bljutavi redizajnovi ikakve veze sa trenutnim trendom pobljutavljivanja logoa i svega?