Господар Прстенова

1. 'Ајде да видимо шта мислите о филму...

2. Film je do jaja, knjiga je bolja.

3. Јесте, а о цртаном филму ?

4. Kakvom crtanom filmu? :)

5. Имаш цртани филм из 78. додуше Бакаши, лик који га је правио морао је да радњу смести у два дела па су фанови били бесни ко рисови... http://www.youtube.com/watch?v=UesmBHjbDLE

6. E, nije los ovaj crtani. :)Sad cu da odgledam i ostale delove.

7. Crtani mi je malko istipovan. Pogotovo orci.

8. И недорађен, због неуспеха Бакашија прошло је двадесет и кусур година док се није појавио Џексон.

9. Dobro. Trebala je i tehnologija sustići film.
    Jednom sam naleteo na strip. U Stripoteci. Bio je cool.

10. Je l' moze neko da postuje link za strip ovde? Bas bih voleo da procitam...

11. meni su filmovi bili odlicni, dosta im je paznje posveceno i da je bilo mnogo poznatih faca vjerovatno ne bi valjao nicemu. Samo par puta su me smorili Frodo i Sem.

12. Mene je najviše smorio Legolas. Baš su ga pederski odradili. :)

13. Prva dva dela filma su bili odlični. Treći je takvo govno, da mi je zasrao i prošla dva dela...

14. Ja ne volim takve filmove... Mnogo su mi glupava ta cudovista koja glume nesto i skackaju kao zecevi po ekranu. A knjigu mi ne pada na pamet da citam kad je film bezveze a ona 1000 strana ima. Ko to da cita...

15. Ljudi, dosadni ste više sa ovim "Dunjica slatkica" duplim nalozima.
    Nije mi smešno, nije nikom smešno, iskulirajte...

16. :)))
    Ja sam pročitala sve knjige, i jako mi se dopadaju, a film... ne preterano.

17. A jeste dosadno Piro.
    Film mi se svidja i slazem se da je Legolas pederski uradjen :)

18. Ма и ја исто сматрам такве филмове дегутатним и опасним по омладину :) Ево сам Виго Мортерсен је шетао по главном граду Новог Зеланда обучен у Арагорна.

19. Jako je zahtevno preneti Tolkina na platno i naravno, u ovom slucaju, neuspesno. Tolkin je stvorio svet koji se ne moze spakovati u par sati holivudskog filma koji je zapravo Tolkina priblizio sirokim masama. Ne svidja mi se film jer je sve sasvim drugacije i kompleksnije. Izbaceni su mnogi detalji koji su jako bitni. Film je, ponavljam, cista komercijala.

20. Meni se iskreno svidja gospodar prstenova,Legolas jeste uradjen pederski tu se svi slazemo....samo su me Frodo i Sam iznervirali vise puta u 2. i 3. delu,placu u svakoj drugoj sceni.
    Samo problem kod takvih filmova(koji su radjeni po knjizi) sto 70% sadrzaja izbace radi delimicno normalnog vremena trajanja filma...

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.