BTW meni onaj lik Engleski gastarbajter je skroz OK, volim poslušati njegove priče, iako to nisu klasični video eseji.
Немам живаца за подкасте који су хиперпродукција сад заиста.
Ај јоворе ти си докон, преброј све подкасте у србији и стави листу, ја то тео неко време ал ме мрзи сад.
Au brate, težak zadatak. Ali možda i uradim. Ali neke ću preskočiti sigurno. Ko to može još ispratiti.
Zapravo, umjesto da se ja oko toga mučim, pitaću za početak AI agenta zvanog manus. :D
Па озбиљно, имаш мушке, женске, политичке, музичке, филмске... Иди бре.
pustis podkast i radis nesto majstorises, ili na kompu nesto sljakas. Jok ces blejis ko ovca dva sata
Evo ga Manus riješio stvar. :D
https://zjovicic.github.io/Lista_najva%C5%BEnijih_podkasta_u_Srbiji.pdf
Ма ово је смејурија нема ни 20 комада
Nije to baš potpuno, ali dobar početak. :D
Jedino tako ima nekog smisla.
Mada ako na kompu čitam nešto, ili pišem nešto po forumima, onda ne mogu slušati podkast. Ne mogu da mi se miješaju 2 teksta u glavi u isto vrijeme.
Jedino ako radim nešto što ne uključuje obradu teksta, onda mogu slušati podkast u pozadini.
Ali većina surfanja neta ti podrazumijeva da čitaš neki tekst.
mos u kolima pustis dok vozis. Uglavnom da samo sad sednes i slusas nektora i blejis u njega dva sata je ozbiljam s/m
Sere mi se od ovih podkasta koji prakticno menjaju kalsicnu televizuju, ko ovo govno biz price. U stvari vecinu tih podkasta sa te liste koju si okacio nikad nisam čuo ni gledao.
stim da ovaj dlz dok je bio podkast necemu i valjao, kacu prešli na novaSS postali klasik drugosrbijanski bulsit
Evo vam sajta za domaće podkaste, ne moram dalje ni praviti listu, tu ima sve:
sve su pobrojali sem političkih, mlaćenje prazne slame
Imate li živaca za iste?
Ja ne baš... zapravo tu i tamo. Više me intrigira cijeli taj žanr i trend, nego što imam živaca da tome posvetim neku pažnju.
Mislim da su podkasti bolji od video eseja, zato što je kod njih prisutan ipak dijalog, i priča ide nekim normalnim tempom.
Pratite li neke kanale sa video esejima i podkastima? Koja vas tematika interesuje?
Ja bih volio malo više to da ispoštujem, ali me sve to ne uvlači dovoljno u tu priču...
Možda je do mene, neki manjak živaca ili prevelika naviknutost na interakciju, pa ti onda sat dva pasivnog gledanja bude dosadno. Kontam ako ću već nečemu posvetiti toliko vremena, bolje da odgledam neki film.