Prijava

da ne pričamo da su svi ovi majmuni većinski vacinisani tako da treba ljudima vode mojne sad riknjavaju tu u lajvu

Али гоша јапана сузуки ЦРНАЦ хахаха

hahah ko je ovaj suzuki majmun što brani za japana lol

još se zove Cion

То ти кажем царо, било врв и у катару, врв и кад се игра лети у еуропи

šta znam meni daleko veći fejl fife što rujani i dalje ne mogu igraju npr a ješomiri nikakve sankcije nisu dobile, ni ukri. Sreća u nesreći što se mejmuni nisu plasirali

Ма наравно бановани руси они су непријатељи од 45

А неће их никад ни вратити у спорт, једно 5 година на ове 4

i ne treba, jebo epštajnovska sranja. Da je pameti svi bi bojkotovali globaistička govna

Meni baš prija da gledam ovih dana, odvraća me od stvarnosti i anestezira mi lubanju. Osećam neku vrstu spokoja dok gledam

Мени баш прија свецко, али неиронично, за разлику од тебе, иако разумем поенту твоју. Мени мало скрене мисли са локалним и глобалних срања која ме бомбардују сваки дан, бар на месец дана да причам о фудбијалу са свим људима које познајем и које виђам у пролазу, да уживам без америчког увођења демократије по блиском истоку и од кластера из ЕУ.

Labo dezurni serator, ovakvih je pun kurac svaki put kad krenu SP.
Pljuvali ste i Katar pa je bilo ekstra prvenstvo, ništa vam ne valja, sreća pa se ne pitate ništa

Ео сад гледам реклама ишла мину у паузи на арени, ништа спец, рекламе товаре глупим америма, ми смо господа у еуропи

Ljudi spojili ugodno s korisnim, igraci se osvjeze,oni puste reklamice a ti odeš da sereš ali ne za tastaturom

plidu kaće ćavatar cekamo 1/4

al evo gledam i bosna kanada se igralo na 26c pa je bio water breik

u pravu labara, to treba da po proceni a ne po difoltu. I da svaka tekma će imati ovo govno sve da bude 18c

Meksiko - juzna afrika se igralo na 21c lol

Па нису камиказе нешто

Odvratna repka nizozemske nista nije pokazala u prvom pol

Ritsu Doan daje u drugom pol

Ovo je standardna priča, Japan se povuče prvo, odrade analizu u poluvremenu i gaze drugo. Biće drugo poluvreme predobri i daleko agresivniji, just watch.