Elem, ne svidja mi se ugao kamere koji će pratiti ovo prvenstvo, ona nfl perspektiva, smoriću se ako budem morao da gledam sve te utakmice iz onog ugla
wow sve tri tekme u 21
kakva grupa jbt bosna švica kanada katar svi misle da će osvoje
Кренуле су промоције за сп на арени, не спавам данима од песме која прати те клипове, она збаничн аам хај енд ам гетинн хајрррр
Шмокљо, како се вика онај играч који је једини активан са СП2002, онај огувукчему, тако нешто, баш ме занима ел окачио копе о клин.
To ne znam ali znam da je Brazil zvao žoga finito Gaymara u represtaciju, popustio stari dobri Ančeloti pod kmečanjima brazilske ciganije. Slabašak mi Brazil inače, mislim da će prvi jači tim da ih oduči od fudbala.
igraće kurca lejmar kod dona jednu dve tekme max a kad dođe ono najgušće pali mrš iz moje avlije
Zamisli skrlja ga neki Haićanin ili Škot zapravo xD Moraće da igra, u suprotnom biće "da je igro Nejmar ne bismo ispali" i te fore. Morao da ga vodi hteo ne hteo zbog sponzora i koječega. Svejedno Brazil do četvrtfinala max.
iskr navijam za špance el mi ostalo u secanju da su na proslom jevropskom ojebali svu žgadiju a argentina ono u kataru je bilo isforsriano ove godine neće dodju do polufinala no way pedro
biće najfuj igre ikad to potpisujem, samo kad pogledaš ove grupe možeš lagano prvi mesec dana sve da preskočiš nema derbija bukv
Сигурно ће бити повраћање од свецког, ипак су то болесни амери, а бразил исто није нешто, ал бразил је бразил, шта знам.
Овај бразил у рангу вероватно оног из 2014
koji uspesi tebra pa nismo mi hrvati ovde
smrdija je na nivou litvanije što se tiče nogometa
Шмокљо, послао сам Вам особну поруку!
Бартоломју Огбече ali mislim da je on okačio kopačke o kurac ima par godina
ali zato jebeni ROKE SANTA KRUZ još igra, poslednji aktivni fudbaler s tog sveckog
Јес огбече пемзионисан од 2023, али РОКЕ СА 44, идемо батице
Ma okle vam da ce igrat Roke SC, covjek je u penziji a i nije Paragvaj tolika kriza da ga zove u 45 kao što ćemo mi, po svemu sudeći, zvati Džeku iz pemzije
Мислио је да игра клупски фудбал
el to onaj go pod precku
Ne pada hajp carisha, ne sumnjaj u umjeće loženja kod bosniaksa, tu smo negdje s vama samo su vaši uspjesi veći pa vam daje pokriće da se ložite malkice više