Prijava

pele nikad nije izgubio finale sveckog, samo kazem

Ц свака част господину

А кое гоут

Maradona i pravi Ronaldo, to od onog što smo videli, Zidan takođe, ovo sve je ispod kategorija. Kažu i Pele, ne znam nisam gledao.

Па и мени су сви они нема ту сумње, али меси се наосвајао и био је најдоминантнији у неко време са гомилом голова и свега, само се сетите рецимо 2012 године кад је дао више голова од ЕУРА од милана арсенала итд

Треба направити листу гоутова за сваки декаду од тамо после 45, значи од неке 1950 па на горе и у свакој декади да их буде по 5 бар, то су прави гоутови то је права прича

меси се наосвајао

Dobro aj probamo tako, Mesi 3 LŠ, Kristina 5, Mesi 1 svetsko, Kristina 0 svetsko ali 1 evropsko i 1 liga nacija, valjda i to nešto vredi, ne znam. KKristina više golova, osvajao titule u tri najjače lige, Mesi u jednoj + onoj seoskoj francuskoj. E sad zašto je Maradona veći od njih

- sam uzeo svetsko bukvalno
- otišao iz Barse u raspali Napoli i uzeo sa njima dve titule + 1000 legendarnih stvari drugih + su ga tukli ko vola, dok ova dvojica dobijaju faul na najmanji kontakt. Zidan uzeo svetsko i evropsko i još koješta, pravog Ronalda da i ne pominjemo. E da Maradona nije imao Ćavija, Inijestu, Ronaldinja, Nejmara, Etoa itd.

Nije baš mali period između ranog pelea i prajm maradone, ima tu euzebio, bekenbauer, platini, ziko, krojf, best i nmg se setim ko još a da zaslužuje da se pomene a sigurno zaslužuje al opet ne toliko koliko od maradone i za njegovo vreme pa do današnjih dana, ono fazon rajkard, van basten, gulit pa sve do jamala.

Inače svako svetsko izrodi nekog igrača ili neki mladunac do tada nepoznat/manje poznat izbije u prvi plan, na ovom SP to nisam primetio, znači u kurac ošlo sve

Tako da GOAT u fudbalu nema

Može i Ronaldinjo da bude što se mene tiče

Време је било такво да су те макљаже биле такве свуда, месија су исто тако макљали само прикладно 21 веку. Зато кажем мора то по декадама све.
Меси сеоска лига са псж, ок, онда одузимамо голове роналду у арапској лиги, па америчка је јача свакако одвајкада, голови су ту некгде 50ак у корист роналда који је и старији пар година, али роналдо игра у арабији а меси у јамерици сад, ко је био бољи док су били у шпанији, па меси, јер је све титуле узео роналду и лигашке и индивидуалне, меси - додирнуо га бог, испунио потенцијал. Роналдо - талентован и вежбањем дошао до максимума и није имао шансе ни за шта у шпанији пеотив месија, то се и по титулама види.

То, и спомињање неког зика или сократеса, били људи мајстори фудбала али нису играли у европи

А тек играчи са истока који су намерно игнорисани типа јозеф масопуст.

ovo sto melkorijades kaze budi ti veliko mudo pa sa prosecnim timom nesto uradi a ne igras za favorizovani tim sa njavecim budzetom i pustas muda naokolo

sta je sve neki toti mogao da uradi

Па и аргентина је била просечна 2022 једино меси и ди магија одскакали

Нема те прича са просечним тимом уради нешто, превише је нелогично од тренутка увођења босмановог правила.

До босмановог правила се могло нешто урадити кад имаш 1 мајстора у тиму, после тога не

Mesi SAMO 3 LŠ a igrao uvek i samo u supertimovima, sem kasne Barselone. I ona ćelava prevara od Gvardiole, sramota koliko para je potrošio da bi osvojio tričave 3 LŠ za evo 17 godina. Pa Zidan uzeo isto toliko za tri sezone. Beži bre tamo.