odavde da se prati svecko jebi ustašiju
Hvala na temi caro, nadam se da će krajnje objektivni posmatraci da isprate temu odnosno svecko u globalu iako se srbija nije plasirala
hoće naravno jeri bosna je i srpska država dan danas
*mlada bosna do polufinala gavrilo like this
https://www.youtube.com/watch?v=FZZJeMKJV3M&list=RDEMOGgj6ocCXH8yQ0T-SBNHdw&index=4
pliduu javi u pvt za pedes jura preuzmeš temu
Тешко да ће босна бити четврта поред катара који је најгора репка вероватно уз саудијску арабију, не рачунам ова карипска острвца, било како било и да прође групу босна и било која тако крш репка испадају одма после.
Па је л ово тема за СП или чекамо да неко отвори!? Ако је убаци неки WC2k26 у назив
reseno
Ova tema je zvanična, motaj kablove.
Ja navijam za rodnu Bosnu, djedovinu Rvacku i domovinu Zeland vrste Novi.
Zelandija otvara protiv pajsad Irana. Mislio sam da će iranske tekme da se sele u Mehiko ali izgleda da ipak ostaje u Eleju.
Zilend ima onog Vuda što igra u Emgleskama, ostalo šinteri sulice što su ih skupljali. Ispušili u pripremama 1:0 od Emgleza i Haićani nas čkolovali 4:0 na domaćem terenu.
Nada umire poslednja.
englezi favoriti ej
spanija uzima ne znam kakav je brazil
Најјачи назив теме икад, елем, погледах ову ново зеландђанску екипу, па као и свака сателитска држава под британском круном и ова има 5-6 играча из енглеских лига, приде марко стаменић, биће лупаво у борби за треће место.
А вуд је за нз репку шевченко лично
И јордан сам заборавио као једну од најгорих горе да набројим
Од муслимана навијам само садамовце, ето, а овако аргентина офкорс.
Ај реците ви за кога навијате, кога очекујете у финалу и тако то.
Kakva djedovina ustašija crni Vuče. Da ti je djed rodjen u HR to bi značilo da je rodjen izmedju '41-'44, a to bi dalje značilo da ne bi bi imao djeda ješu, i ne bi prospiao ovde jevrejske mudrosti sa ostrva jaganjaca.
Mož' da budeš Jugoslav ili da ne budeš Ješa.
Kad već spomenuh jaganjce, imate li tamo pečenjare sa jagnjetinom? Mislim glupo onolike ovce a da nema pećenjara. Ako nema, da ih naučiš!
Нема брате јагањци утихнули
malo mi žao što nas nije usralo da odemo pa da gledamo još jednu ćaci blamažu
manje će se prozivati šiptar ovog leta zbog fuzbalija jbg
Ц брате о чему ти размишљаш хаха
mali omaž našem skromnom plidunu da nastavi odavde da doajeniše epštajnove velike igre u sveckom fuzbaliju