Prijava

Какви идиотлуци, читао сам до пола и престао, СК је најгори портал и још не могу да преболе што су их угасили, а видара лупета сензационалистичке изјаве како су изгубили, а играли полетарци из српске лиге кое је овај повео да види ко може а ко не може да игра, ај молим вас.

hahah koga su ugasili, pa i dalje su tu sva n1 govna lol

а играли полетарци из српске лиге кое је овај повео да види ко може а ко не може да игра, ај молим вас.

za ovakve bulazni andjus uzima kintu i jebe avu karabatic

sta ti radis?

Па немају спорт и преносе осим можда огранак у хрвацкој шта знам.
Па играли гуштери, види се шта паун ради, логично је.

paun prečo u četnike čerespete

to sam i tad reko, koki debil moras budes da oblatis odlicnu karijeru jer jaka kinta ace siptara se nudi

А паунова репка у пуном саставу сигурно неће бити гора од оне фаљија рамаданија репке.

Ај што се трујеш свим дешавањима у свету и овде, бар престани да се тангираш око фудбала, биће ти лакше.

hahah global fudbal poslednja meka epštajn vernika

Ne znam koko je soroš pirustan u pingpongu nikog ne boli rac

32 шута 10 у оквир канаде а 2 шута и 0 у оквир катара и 20 корнера канаде, хахахахахахаха приде ови дебили добили два црвена, е нема, најјаче је бити селектор ових арапских шупака, узмеш брдо лове и знаш да не можеш да их побољшаш јер су аматери, изи мани

Plidu ne tuguj, ja se tako tešim kad ovi naši volovim ispadnu: eto, sad mogu na miru da gledam prvenstvo. Lepše je kad samo ti zezaš tvog ortaka Hrčka, nego kad i on guzi tebe.

nece ti taj vise dolaziti na sajt posle ove sramote

Што бре срамоте? Па прочитао си ваљда да је њихов селектор рекао да су до 70.мин били бољи. То је као да су победили.

а видара лупета сензационалистичке изјаве како су изгубили, а играли полетарци из српске лиге кое је овај повео да види ко може а ко не може да игра, ај молим вас.

Vuzi, zaokruži koliki si ćaci na skali do 10:
9
10

Ne znam zašto ali večeras sam sigurniji u pobjedu nego onda protiv kanade

! ! !

Možda je gledao neki podkast Radeta Bogdanovića, gde ovaj objašnjava koliko su snažni i sjedinjeni

Лупетање је лупетање, ја сам реалан, још овај СК кад видим повраћа ми се, а ти се тригеруј колико хоћеш.

sve je kartel oteo samo repku NE

Prepustimo fudbal ipak katolicima/protestantima, toe njihov reon

Тј западу је јелте