Prijava

Ma mi smo zalutali na svjetsko, dobro je i ovo, najjace sto cemo proci katar i onda na gangbang kod brace amerikanaca. Moramo dobro nauljiti pakaš, bice trpanja da skvičimo.

Ali kako brat Muharemovic igra, Šmokljo ne daj mi lagat, mali može u Chelsea za 100mil samo da je Ukrajinac ko Mudryk

Или да је просто бошњак ал да босна преживљава ђеносајд од срба, тако би глат отишо за 100

onda na gangbang kod brace amerikanaca.

Ali, ako ne prođe trećeplasirani iz grupe A, a vrlo je verovatno da neće, onda idete na prvoplasiranog iz njemačke grupe. Tako da možda i ne bude toliko strašno. ;)

a na koju foru je taj poluamaterski qatar usrani dvaput ZAREDOM prvak azije pa šta rade tamo ti japanci korejci australci koje pičke materine ALO GASI KONFEDERACIJU

od 21

D E G E N E K
E
G
E
N
E
K

Не знам чега је катар шампион на, флешскору имају текме из 2024 на овамо, имају и играју неки заливски куп и фифа арапски куп ал нису шампиони у последње време

Ео нашао сам стварно су шампиони тог неког срања, комедија, и то добили јојимбое 3 1 и ЈОРДАН ајде бре хахах

zao mi je sto sinoc nisam gledao katar,mogu da zamislim kakve su gafove imali.

brate onaj peti gol što je bio autogol ono nema ni u fk radnički klokočevac da onako potkolenicom sam sebi nabiješ u gol loptu koja je išla napolje

sad sam gledao pregled hahah kako su budjavi..slomise nogu coveku

Ima svajcarska da samleje kananindijance

Тони поповић рват на клупи аустралије, небитно, навијамо за аустралијанце и нек их дух сретена божића води до победе над овим варварима

Глупа текма, заспаћу

Срећа па је већ у 12 мароко, бар прво полув додгледам

ogavni ovi epstajn dresovi

Трпај османско говно уууууу

И они имаш 35 шитева, честитке босни, није најгора на турниру, ипак је турска хахахахаха

Sta se ovi iz alzira zalili na var