Prijava

Šta sam ja sad jebote, rejdžbejter?
Nije mi to namera.

Iz Srbije prvo i osnovno mora da se prognaju anti-semiti. Da se stvori neka realna baza za napredak i da se ne plaća harač Aci Šćiptaru.
Jel treba da crtam. Niste debili.

I kako onda da se naoruzavaju jesimiri i ukro cionisti pricaj

И како да аванзује држава кад не би продавали оружје укронацистима и јеврејима?;?!?!

Pa zašto mi da naroužavamo jezdimire, nije četrssedma. Kad Amerika nije išta htela da ima sa Izraelom, kad su im pajsad Česi slali čopere preko pajsad nas.
Naučite istoriju, sa ovakvim predznanjem se ne ulazu u kafanu.

И како да аванзује држава кад не би продавали оружје укронацистима и јеврејима?;?!?!

Maline, kupine. Ali sekundarna obrada da se razvije, ne Slovenci da prave sokove i pakuju u tetrapak.
Pa muzika, film, pozorište.
Ali ne, hajde da jevrejima prodajemo mletke i plaćamo porez Vučeli.
Jebote, Elone reši te kolonije na Mesecu i Marsu, da još dalje pobegnem, ova planeta je premala za mene.

Ne bih ja nikoga slao u izgnanstvo, otvorio bih granice i smenio sastav stanovništva 1/1. Nije da nije bilo seoba pre, eltako. Zemlja je velika. Ima mesta za sve.
https://youtu.be/--Vaz9jW054?si=U9Ol085JVO5OhATk

orbanizacija mozhe

Haha, najjače su mi ove anti-džu lubanje na sajtu.
Lovili smo one prave, uspešno. Sad se skrivate pod skutima kojekakvih iranskih proksija. Meni lično ste za oplakati, ali bratina ben Gvir gaji odedjenu vrstu animoziteta prema takvima.
Srećno.

orbanizacija mozhe

Kakva crna orbanizacija, vidim da te je Speak the Hungarian rapper uhvatio u trenutku nemanja pojma, baš kao Dobermann pre godinu dana.
Sedi - jedan.

Chewata prijatelju linkovi maltretirane osobe seselj babe nisu relevantni za udubljivanje

Ono što oba ova estradna umetnika imaju zajedničko je da pljuju istinu, samo istinu i ništa osim istine.
I da imaju neku zdravu dozu osnovnog kućnog obrazovanja.
Što je danas retkost.

Chewata prijatelju linkovi maltretirane osobe seselj babe nisu relevantni za udubljivanje

Braćajzla, priznao si pred svima ovde da si ex-šešeljevac.
Neće takav da mi soli pamet.
To što sam bio pristojan govori više o meni. Voleo bih da vidim tebe u toj situaciji.
Da - jebi šešeljbabu, ali porez uredno kod vučele da se uplati.
Važi.

Brt sta problena i studenti su seseljevci. Svaki posten srbin i dalje praktikuje srpske ideje. Dok neki mejmuni citaju pajsad ogradjenog majica

Barem čitam, za svaku pohvalu, rekao bih.
Ima neka preporuka?

Brt sta problena i studenti su seseljevci.

Idi objasni im to.

Počeo si da mešaš ulje i vodu, matoreee

Druga serbia im to spocitava mesecima da ne kazem godinama, majici i tako ti. Civis u matrixu tbrx