Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Cepajte, spemeri :)!
CESTITAM merci,a tako sam bio blizu :))
Hvala BH! Kad nema ove teme osetim se ko šugav! a još šugavije kad ti titula ode za dlaku!;-)
Blek, ribo, ti si zaključao prethodnu, a nismo se tako dogovorili :)))))
Čestitam pobednici na briljantnoj partiji i pravom tajmingu :))))))
Svakako čestitke Merci, mada ne znam KAKO JE ULETELA kad je bilo zaključano sa JAVIO postom!
spemeri? :) svidja mi se....
Meni je čak prvo i prikazalo da je zaključano sa tvojim postom, Nidžo.... mutne radnje su mi to :-))))))))))
čestitam !
I meni se TO PRIKAZALO!!! A onda ulete JAVIO, al ajd nekako sam tome progledao kroz prste, al Merci se pojavi MINUT PO ZAKLJUČAVANJU! Masonska loža moj predraže!
Zaboraviš tab, poznaješ moderatora...Ima tu mnogo načina!;-)
pa i ja kazem... :)
Laku noć, ljudi pozdravljam vas... prisustvao sam još jednom proglašenju pobednika uživo, lepše ću da spavam :))))))
laku noc pedja :)))
Ajd predraže, sutra treba da ustaneš da odradiš prepodnevnu smenu na Vukajliji!
čestitka za madam merci.....:)))
Zadnji! ;-)
e jeba me ova zbrka s grobljem nevidjeno.
Kakvo groblje?
ma ovo sa poenima, definicijama, premjestanje i tako to....sto ovo svi odose da spavaju?
vracaju se samo poeni i komentari... ostalo je sve isto...
malo kvari prosjek kome je do toga :)