Банован си 12

1. banovan si jer ima limunade na rečniku fraza i izraza :-) !

2. Banovan si, jer ću te prevesti žednog preko vode. :)

3. Banovana si jer ne znam da li je to pretnja ili upozorenje :))

4. Banovan si jer navijaš za zvezdu!

5. Banovan si da ne bude nasilja.

6. Banovan si jer 'oću nasilje! I sladoled! :)

7. Banovan si, zbog dva u jednom.

8. Banovana si jer ne glasaš za NAŠE!

9. banovan si jer ništa ne znači biti NAŠ !

10. Banovan si jer je forum pust

11. banovan si jer nema igre Ko poslednji pobednik 30

12. Banovan si jer me baš briga za tu igru :)

13. Banovan si jer je i ova prevaziđena.

14. banovan si jer te napušta moral :-)

15. Banovan si jer otvaraš nove teme na forumu :)

16. Banovan si jer sam danas u dubokoj minus fazi.

17. Banovan si, jer nisi "jedinstven". :)

18. Banovana si jer mi rušiš snove o "unikatnosti" ;-))))

19. Banovan si, jer loš završetak nedelje, najavljuje relaksirajući vikend. :))

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.