a sad? :)))
Hahahaha merci bravo!!!
Sad ništa i dalje ti je ružan avatr a i neko te hejtuje proveri opet!!!
ma daj... nije valjda to razlog hejtovanja?! :))
A i tebe merci!
a mene bas briga za poene :)))
WEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
Gospode dva ružna avatra na temi!;-)
hahahahahahaha.... ne mogu da vjerujem Nikola da se tako primas... ali stvarno! :)
Tri,sebe nisi ni video :)
hahahaha... e da! sto ti nisi onda promijenio avatar kad su ti govorili? nisam se odavno ovako smijala :))
Borba protiv ružnih avatara...Trenutno mi je to zanimljivo. Al nema veze kad mi se svidi nešto drugo, ja ću preći na to...Do tada , interesantno mi je da se zezam na temu RUŽNIH AVATARA!!!
Prasence moje malo!
Nisam ga promenio jer od mog avatra može da oboli telo a od vašeg se oboli mentalno!!!;-)
nemoj tako... dobar je Nikola :) Sad cemo svi fino da nadjemo druge RUZNE AVATARE :)))
Nikola jel se ti zezaš ili se stvarno nerviraš? Ako se zezaš,da nastavimo.
nemoj da nas tjeras da otvaramo temu za promjenu tvog avatara :)))
Evo ga stari-novi...
Vidi se da si novajlija ovde!!!!! Stari dobri penzioner Nikola ima humor na mozgu, tako da nikada ne može biti ozbiljan!!!!
Hehe humor!Evo ti plus :D
Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.
MyCity Forum · 4. Februar 2009.
a sad? :)))
Hahahaha merci bravo!!!
Sad ništa i dalje ti je ružan avatr a i neko te hejtuje proveri opet!!!
ma daj... nije valjda to razlog hejtovanja?! :))
A i tebe merci!
a mene bas briga za poene :)))
WEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
Gospode dva ružna avatra na temi!;-)
hahahahahahaha.... ne mogu da vjerujem Nikola da se tako primas... ali stvarno! :)
Tri,sebe nisi ni video :)
hahahaha... e da! sto ti nisi onda promijenio avatar kad su ti govorili?
nisam se odavno ovako smijala :))
Borba protiv ružnih avatara...Trenutno mi je to zanimljivo. Al nema veze kad mi se svidi nešto drugo, ja ću preći na to...Do tada , interesantno mi je da se zezam na temu RUŽNIH AVATARA!!!
Prasence moje malo!
Nisam ga promenio jer od mog avatra može da oboli telo a od vašeg se oboli mentalno!!!;-)
nemoj tako... dobar je Nikola :) Sad cemo svi fino da nadjemo druge RUZNE AVATARE :)))
Nikola jel se ti zezaš ili se stvarno nerviraš?
Ako se zezaš,da nastavimo.
nemoj da nas tjeras da otvaramo temu za promjenu tvog avatara :)))
Evo ga stari-novi...
Vidi se da si novajlija ovde!!!!! Stari dobri penzioner Nikola ima humor na mozgu, tako da nikada ne može biti ozbiljan!!!!
Hehe humor!Evo ti plus :D