Prijava

Loše sam se izrazio. Svako ko je odgledao makar jedan MMA meč, zna koliko se tamo lakše prekidaju mečevi. Jer posle pada slede dva udarca i kraj. Ovde se ovom daje šansa da ustane i nastavi da dobija batine. Lol, sa Pezosom sam se jednom i po u životu složim i zbog njega menjam mišljenje. Ne budi nubina.

Trenirao sam i MMA i boks. Znam o čemu pričam.

Taj sporan deo je trebalo da glasi

Pritom, u boksu mnogo više udaraca ide u glavu nego u MMA, i zbog toga je boks zajebaniji, teže se prekidaju mečevi.

Da obrazložim, u MMA kada padneš, lik ima priliku da te napenali kao pičku, posle dva udarca se prekida meč. U boksu, kada padneš, ustaneš da dalje dobijaš batine.

ћу те решим с две песнице

Onda uredu, nadam se da ostajemo prijatelji

koja su tvoja misljenja o boksu/mma kao vestini, sta je bilo teze za nauciti i za koju vestinu se odlucujes da upotrebis na ulici kad si u situaciji?

Više volim boks. Iskreno, za ulicu je K1/muay thai možda najbolji. Jer se u MMA i previše koriste poluge i obaranja, a korisno je ostati na nogama. A korisno je i koristiti noge. Zato. Ali da, između dva izabrana, boks uvek ispred MMA.

Mislim, što više veština znaš to je plus, i to ide u prilog MMAu, ali se vraćam na to da se MMA uglavnom završava dole, tako da to ne vidim kao dobru opciju. Ajd da kažem da je dobro znati MMA, ali se držati boksa dok god možeš.

A i ispred boksa i ispred svega je za ulicu što prljavija borba, dakle, ne rizikuješ, šut u muda, prvo što dovatiš u glavu i tako. Jbg. Jer retko kada je tuča zapravo ferka.

Vrlo poucno, ovo cu da prosledim mladjem bratu da zna kako da se snadje na ulici

Kad pročitaš par remeovih postova pomisliš da je manu pakjao lično, a on samo visinom podseća na manua, a ovako je mamina maza xddd

Sada upisuje srednju tako da bi mu dobro doslo nekoliko saveta za samoodbranu u slucaju da ga napadne neko od starijih

prvi dan skole nek pridje najboljoj ribi i nek je zapenali pesnicom u picku, onda ce ga se sve ostale ribe plasiti

Hahahah Coa ja lepo kazem. Al ovo nije bog zna sta, da se jednom pobijes u zivotu trebalo bi ocigledno da ti bude.

Ma ja hocu da ga sve ribe obozavaju, a decaci neka ga se plase
Mozda ne bi bilo lose da ubije neku zivotinju pred njima, to bi ih zaplasilo i ne bi mu prilazili, imam neku kuju ispred kuce pred ostenjavanje, sigurno bi mene cekalo, a komsije su je privolele. Ko ce pobiti malu stenad, kad nemam ni kanal neki da ih bacim niti bilo sta civilizovano, nisam gadljiv jer znam da me ceka ali nisam ni monstrum da ih davim jednog po jednog

Ako si pocetnik u ulicnom fajtu, nauciti da skontas kada pocinje i otici 30 minuta ranije.
Jebi ga jedno je sport, a drugo delikventsko ponasanje.
Ne mesati.
Ako nisi pocetnik, znas bolje nego ja.
Boks tezi za nauciti.

koji ti je omiljeni udarac? jel nabodes lika onako precizno s pola snage direktom u bradu ili zamanes sve snage krosejom? ili ides na cistu snagu posto si krupan pa ga bacas onako?

Ti sto zamahuju seljackim "kroseom" iz sve snage u 95 posto slucajeva popiju po picki

Ako si pocetnik u ulicnom fajtu, nauciti da skontas kada pocinje i otici 30 minuta ranije.

moze lock