Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
O zdravo koleginice,bane.
vv vv vv
Zdravo mačka i mačak :)
Macak je rekao hvala ,bolje vas nasli :)
A mačka ćuti?mhm zanimljivo...
Ali ja nemam macku...:/ Na avataru je macak. :)
cutanje je ZLato :)
Ma mislio sam na tebe!Ti (mačka) i mačak.Nema veze,ionako ću ja da opet pobedim.
'De si merci ceo dan? :)
elektricar ,nekad je bbolje napraviti se glup.:) Ja sebe deklarisem medj stvorove.:)
Dobro,svi smo mi stvorovi,neki su malo dlakaviji,neki repatiji,ali svi smo ravnopravni.
efo me tu i tamo... ne znam ni ja :)
Ja ne zelim pobedu. Hocuu samo da pricam sa vama ,kad cas vec nema na cetu.:))
Ma neću na čet,uvek me banuju kad odem tamo :(
I nemoj. Sranje je na cetu...
U poslednje vreme da,ne znam ni šta da pričam sa ljudima.Bilo bi mnogo lakše da poznajem nekoga.
Sve su teme prezvakane ,ali i nije tako...Pricaju se stvari bez smisla ,da bi se neko smejao ili tako nesto.:p
poznajes :)
Koa ti poznajes od clanova ,merci? :)
gde si merci?:))