Prijava

Nisam ni ja znao ali tu je gamby da nas nauci

kako mogu pornicarke da vam probude emocije pa kao u sto mi zao kako je ovaj sapunja dal ima dusu a vidi kakva je da je zenim na keca da bude tu samo i bude lepa, samim tim sto se jebe za pare na klipovima emocije idu na off, mislim valjda ste prerasli taj sindrom lepe slatke seksi devojke koja se vidja u filmovima pa cekas da joj ime izadje u kreditsima na kraju filma.
pisete gluposti

svako ko bi ozenio tako neku pre pre prelepu zenu ili je bas jako mlad, da ne kazem klinac jos ili nije imao posla sa prelepim devojkama u zivotu....ja vise ni u vezi ne bi bio sa prelepom, kamoli da je zenim....lepa zena je najveci problem koji moze da strefi muskarca

Moja jedna bivsa je licila na Rebecu Linares, to je bio dodatni ugodjaj samo. Sad planiram da ganjam jednu sto lici na Nici Dee.
https://i.pinimg.com/originals/d5/8f/d1/d58fd112cf8123e05e07f3bd8b752812.jpg
Ako nista, bacicu jedan surogat drk

Ovo sto kaze apofis je jedina realna moguca posledica gledanja pornica za nedebile, lozenje na ribe koje te podsecaju na neku pornicarku

Mada priznajem, na Mariju Ozawu i Melanie Rios nikada nisam mogao da bacim drkicu.

Ne izazivaju nama lično pornićarke neke emocije, samo diskutujemo o toj pojavi.

A sad se sjetih da sam negdje pročitao komentar od nekog lika koji piše da više voli da gleda prosječne ili nikakve pornićarke, jer su mu realnije kao, ne sreće na ulici baš mnogo riba koje izgledaju ko foto modeli, a i one koje sretne - ne jebe.

Ovo po meni čak i ima neke logike

Prestani da pišeš drk i drkica
Drkica jebena druže

Kako da prestanem, pre neki dan mi prica covek koji ima 130 kila, 2 metra visok, isti Hagrid sledece :druze, jebem ti bracni zivot i decu, da mi je samo jos jednom da bacim drkicu na miru:

A to za prosecne pornicare je tacno, isto i za one koje imaju nesto karakteristicno. Tipa Clea Gaultier pre nose joba, vrh, posle toga njah.

Trebao si da upreš prstom i njega sa kreneš da mu se rugaš i smeješ u lice

imao sam curu koja licila na natali portman, iste oci i obrve, neverovatno, isti oblik vilice, al ja konj sam uglavnom voleo otpozadi ono kad ona legne na stomak tako da nisam nesto mnogo tripovao da kresem nataliju

Ne mogu, dobar lik, posle toga sam se cerekao kao blesav.

Slazem se da su lepe devojke problem. Ja sam strasno utripovan lik sto se izgleda tiče, ono fazon"jbt kako sam lep i zgodan" ali opet imam taj strah da izgubim lepu devojku da ne kazem da sam nesiguran u sebe kada sam sa njom. Na stranu to sto upadas u probleme jer svaki pickopacenik i ruzni ogar pokusa nesto iako u startu zna da nema sanse, moras da ga prebijes jer ce verovatno poceti da prica lose o njoj a ti kao macho muskarac moras da mu jebes kevu ruznu sto nije bas prijatno jer isti moze da bude fizicki dominantniji. Lepe devojke su zlo, ali moram da se pomirim sa tim i naucim da se nosim sa istim jer mi je izgled jako jako bitan.

Неоспорно је порно проблем и то из ко зна колико разлога. Ја бик реко да су Јевреји то измислили како би нас, временом, истребили, а и није им тешко да чекају, чекали су 2000 година да врате Јерусалим.

Mislim da tu ima više faktora od samog izgleda ribe. I da je najljepša na svjetu, ako je normalna, i ako idete po normalnim mjestima, problemi te vrste se dešavaju rijetko ili nikad. Ako ribu odvedeš u klub, moraš očekivati da će je pijani magarci spopadati, jer je to jedna od primarnih funkcija noćnih klubova. Isto tako ako je ona teška rava, pa izbacuje dupe, sise, pičku, guzi se i namješta, gleda u svakog muškarca koji prođe, isto je prilično logično da će je opet neki magarac spopasti. Ali u normalnim uslovima obično ne bude takvih problema. Bar meni nije bilo.

Svi koji kazu da porno nije adiktivan neka probaju da ne gledaju makar mesec dana i da drkaju na suvo.

I koju nagradu dobijemo ako to uradimo? I jel treba da ti šaljemo snimke kako drkamo na suvo da bismo dokazali da ne varamo?

Kad je bre Clea Gaultier odradila nosejob? Pa jebem joj mater, zbog tog nosa sam je i voleo, iako ima odvratne tetovaže i ružne bradavice!!!

Mali Mujo, pitanje:

W124 ili e36?