Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
U kol'koj je zabludi ovo dete...cccc :)
a joooooooooooj Flo, ovo je bilo toliko zlobno!!!!!!!!!
jel to jos nisi popila kafu?
(ja sam toliko zla samo ako nisam popila kafu) :)
Ja se uopšte ne sećam da sam rekao da imam nešto protiv leelinog avatara :)
EDIT: bas sam urbana :DDDDDDDD
urbano
не него нисам запалила :) идем по цигаре :) лилаца буди срце и скувај ми једну јаку домаћу без шећера :)
moze slatka, i ja takvu volem!!!!!
onda cemo da ogovaramo predrazinja :)
Ajd onda, prijatna vam bila ova jutarnja kafica :))
salim se Pedja, volimo mi tebe :)
Pa ti me možda i donekle voliš, al mislim da me Flo ne voli ni najmanje :))
a to jeste :)))))))))))))
joj, sto sam nesto hronicno gladna ovih dana :((((((
Ja doručkujem obično oko 5 popodne, tako da ne znam o čemu pričaš :)))
Kakva je to ljubav ovde?
Ljubav prema hrani?
Prema Predragetu?
Hm.mm.
uglavnom prema hrani!
nesrecna :)
Prema Predragetu su podeljene emocije, neki ga ovde malo vole, neki ga mnogo mrze :)))
:domi i lila piju kafu i ogovaraju:
Predrage ne daj se. Ko tebe okom ti njega motkom. Mislim na mržnjačko oko. :)
močugom!!!!!!
ev me :D uf sto je dobra kafa lilita :D
Hahaha, močuga!! Vidim, čitavunjaju usenje ufinicijezadenje.... :)))
evo nudim se da ti dam opet kad dodjes u BG :))))))))