Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
saće,saće...
To Mona znači da ćeš sad da se zadržiš malo? :)
samo malo da nebi ti sad pobegao od mene,bar neko od nas dvoje da ostane ovde:))
Eeee, kad bih ja tako lako bežao...:)
bezis lakse nego sto mislis:)))
Izem ti vreme.
Nije Mona tako, varaš se silno :)
ajd ako se varam ali uvericu se brzo:)
Upao sam u neki hot čet?
хахахаха изгледа :)
ma jok tako mi kad god se sretnemo ovde,ali uvek ubrzo jedan od nas dvoje pobegne.
ruku na srce to cesce bude pedja:)))
A dobro onda,samo bez nervoze.
ma jok,opusteno ko i ova kisa...
Ne spominji mi kišu,dobiću ospice od kiše!
ja ih vec imam,oces malo?:)
nema bežanja :)
Ne hvala!
ooooo koga to moje okice vide??:)))
sto elektricaru ajd budi drug pomozi malo...
синуло је сунце :) спремите се београђани стиже вам киша :)