Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
ti si musko?
eeee lilaaa.. roberto je musko :D
Khm khm izvinite što vas prekidam,ali nije lepo to što radite.
jes kurac moj!
:)
Roberto ajde da raščerupamo ove kokoške!
istina je! rekla mi tamara,ona je cula od sanje,sanji je rekla baba sa pijace sto poznaje zenu koja je videla TO!
a za prdolina nisam iznenadjena.. uvek mi se cinilo da je smotan :D
ma nije valjda Stanislava iz Srednejg prnjavorato rekla?Srednji prnjavor stvarno postoji, moj bivsi decko nasao devojku odatle...mislimd a niakd necu prestati da ga zajebavam :)))))))))
hahahahahah ONA je videla! da da
zaklela se u oci!
dobro jutro
Gde ste kokice :D
http://www.smashbros.com/en_uk/characters/images/fox/fox.jpg
Sad sam još i "TO"! :)
Električar 'vataj prangije.
znamo mi da bi ti voleo da nas isprangijas al nista od toga sve dok ti munja pada na dole!
ma nemate vi pojma.. znam ja sve.. rekla mi stana iz prnjavora :D
svi bi vi da prangijate.. ali..
Munja ne pada,a i grom odlično radi!Sad će da leti perje!
Sta se pravdas.. pravdaju se samo oni koji nisu sigurni u sebe.. munjo padajuca :D
tvoj avatar drugacije govori :)))))))))))
upravo tako :D
Električar i posle ovako obrnute Floresite, tebi i dalje munja na dole. Cc
necemo da se veredjamo...i ja sam na mom avataru :P
haaaaaaaa!!! molim lepo da se obrnuta floresita ne spominje uz padajucu munju.. rusis mi ego :(