Ko poslednji pobednik 31

1. Ćao muškatlo!

Pisao sam i ja gluposti.Ali obrisao bih defke samo moderatorima,tako da bi morali da krenu od nule.Uostalom ti se nisi meni zamerio.

2. hvala, elektricar, znaci da ne brinem drugi put :)

3. Ma opušteno,nisam ja toliko loš kao što se priča :)

4. dobro vece vukajlijooo... :))

5. dobro vece citizen, kako smo danas

6. Tu je ko god svrati :)

7. ooo super...

nas troje ko tri luda zajedno..uvek tu...

bole nas uvo...
    :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

8. znaci elektricar nasao si ono dva ludaka sto trazis u oglasu :))

mozda se pojavi jos neko:)

9. ko zna...

bez uvrede... :))

10. odih ja malo, pa dodjem posle, nesto me glava bilo.

valjda stignem pred fajront :))

11. swi me ostavljeju...to je uzasavajuce.........
    samaaa samm...

12. gogoooooooooo
    osvetli me!

13. Gde ste društvo,ajd mi pomozite,ubi me mučnina!Neki virus me ubi u pojam! : /

14. vitamini, cajici, voce, povrce, lezanje, tv, usluzivanje, supica....

boca..! :))))))

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.