Кафана "Код Вукајлије™"

1. daj pare
    gambi, da mu naplatimo i gogin viski, hihihi

2. može, može :))
    daj pare bre :)

3. A da ja vama naplatim muziku :D

4. iznervirao me sad strašno

5. ne može meni ništa to sinak, imam ja jednoroga!

:šutom u dupe izbacuje električara napolje u sneg:

6. neka si gambi
    napenali ga što dalje

7. Vraća se,lomi rog jednorogu i nabija ga gambiju u usta.

8. Zeko,da nađeš drugog gorilu,ili ti ljudi više ovdI ne dolaze :))

9. uzima elektičaru kesu sa pečurkama, dosta mu je bilo za danas

10. Vadi drugu kesu i daje muzičarima.

11. ionako brljave, ko zna šta će sada da rade

12. Sviraće i pevaće,samo dok se zagreju.Daj nešto žestoko .

13. ovde se ljudi sami služe, pa stavljamo na recku. kakvi gosti takva i posluga. :)

14. Ne stavljate na recku,nego naplaćujete debelo k'o šerif iz Notingema! :))

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.