Кафана "Код Вукајлије™"

1. :напушта локал и оставља добротворни прилог:

2. :ispraća Jankovića i pazi a nešto ne mazne:

3. tera muziku da joj ssviraju za dušu
    pevaljka! vamo:))

4. Daj neku starogradsku za mene i gazdaricu! :)

5. :srce je mooojeee violiiinaaa:

6. ..nije baš starogradska, al' je stara.. nisam vam ja džuboks :D

7. Ajde, može! :) :ubacuje 50 evra u brus:

8. :smeška se neobavešteno: :))

9. Ало! Конобар! Ко ради овде?!

10. Ja sam sekjuriti. Mene zaobidji (bolje ti je).

:)

11. ne znam peki al' mogu da ti pevam..

:komšijaaa, komšiiijaaa, dok ti žena u batii ti se pusti mooojoj maštii: xD

12. Uuu Ledeni, al' ti je ledeno ovo pivo! :)

13. Ајмо сви на ноге , дош'о санитарни инспектор!

<<<<<<<<<<<<<<<<

14. iju!

pa.. mogu ja da pevam i za džabe, inspektoru na uvce xD

15. Кристина певај док не дође газда! :)

16. Je li pevaljka, da ga izbacim naglavačke napolje? Kroz prozor, zatvoren naravski. :)

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.