Кафана "Код Вукајлије™"

1. Ah, tri kila lakši. Daj jednu lincuru i jednu veliku kriglu rasola pa da idem.

2. Де ћеш, тек смо дошли...Ај частим ја ову туру !

3. Na stolu je. I račun.

4. Шта ? Ракија 60 ћунти ? Па ово је пљачка ! Ево, ево, јебала си ми кеву смартинијем

5. E, tako brate. Primio sam platu pre neki dan pa evo ti i bakšiš.

6. To Taras, danas sam plodna! 1000 od tebe na muziku, sada i bakšiš, pa ja sam bogata devojčka!
    Nake, ne seri, najbolja nam rakija na Balkanu, ima da je plaćaš.

7. A kako oni smeju da piju rakiju a meni ratluk. Udariće mi u glavu šećer, kako ću kući.

8. Пијем, пијем, шта ћу кад сам се већ увалио у говна. Да није било Расте најебо би ко жути. Фала брате, извуче ме

9. Evo, Merci, rakija na račun kuće! I ratluk.

10. To! Zahvaljujem konobarice, bila i ti rumena i lepa dok god rakije bilo, a inače samo lepa.

11. Девојке, нек сте живе и здраве ! :glglglgl:

12. Nake, da nađeš ljubu brzo! Po hitnom postupku.

13. Да знаш да морам. Одо кући сад, видим да ће фајронт ускоро. Поздрав !

14. 'Aj FAJRONT!!!!!1 Idem na čet, bagro, vi budite ovde, ali nemate pevaljeku ni konobaricu :)

15. :nooooćas miii srce patiiiiiii:

16. Ја сам чуо да Фрст Лејди не служи пијане госте, а ко је пијан она процењује - шо би реко Лаза.

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.