Кафана "Код Вукајлије™"

1. Не пијем док радим :)
    Пијем само кад су ту Дуле и Цитизен, и за неке посебне пригоде :) Дакле нећу ништа :)

2. Imam ja jednu kafansku anegdotu. :) Udju otac i sin u kafanu i zadesi se tu neka grupica mladica koji su bili bahati i ponasali se kao da je kafana njihova.Otac naruci pesmu,a jedan od momaka ode kod muzike i pripreti im da sviraju nesto drugo.Tako par puta.Sin se pobuni i poce prepirka.Dok se sin raspravljao nekih desetak minuta otac mirno sedi za stolom i posmatra,kad je prvi momak krenuo na sina,otac odjednom izvadi nogaru od stola i zvekne ovog po glavi,posle su slusali sta su hteli... :D Baja lagano odsrafljivao nogaru dok su ovi galamili.Pitam se sta bi radio da nije bio ,,leptir" sraf? :D :D :D

3. Шта ће ово бити нико не части ? !!

4. ja častim! piće za sve!

5. Citi časti! Moliću ono sa suncobranima što Del Boj pije!

6. ja častim! piće za sve!

Само се питам одакле ти паре бивша жено :)

7. Maestro, vinjak ili vinjak?
    Cokuliću, platio si alimentaciju :D

8. Нисам, зато и сумЉам :)

9. Ono što si prvo pomenula!

10. Na stolu, nemam veću čašu!

11. Pa de nađe ovo bokalče majku mu? Aj živeli!

12. Оооо 'де сте људи ! Навратих мало, одавно нисам долазио. Може тарли тарли ? Ожеднео сам нешто...

13. Ja ću čokančić domaće kajsije :)

14. Može, može, evo me! :namešta kosu: A ko ima muzike?

15. e pošto nema gazdarice, imam ovlašćenje da prikupim lovu, ovo što ste dosad popili...

ajmo, pare na sunce

16. Buri, tu sam ja stoko! Šta ćeš da popiješ?

17. cedevitu :)

(čudan je osjećaj kad ne piješ alkohol)

18. Imam od sokova samo Malinu na mućenje, izvolte.

19. hahhahahahah, dobro daj šta daš...

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.