Кафана "Код Вукајлије™"

1. Не пијем док радим :)
    Пијем само кад су ту Дуле и Цитизен, и за неке посебне пригоде :) Дакле нећу ништа :)

2. Imam ja jednu kafansku anegdotu. :) Udju otac i sin u kafanu i zadesi se tu neka grupica mladica koji su bili bahati i ponasali se kao da je kafana njihova.Otac naruci pesmu,a jedan od momaka ode kod muzike i pripreti im da sviraju nesto drugo.Tako par puta.Sin se pobuni i poce prepirka.Dok se sin raspravljao nekih desetak minuta otac mirno sedi za stolom i posmatra,kad je prvi momak krenuo na sina,otac odjednom izvadi nogaru od stola i zvekne ovog po glavi,posle su slusali sta su hteli... :D Baja lagano odsrafljivao nogaru dok su ovi galamili.Pitam se sta bi radio da nije bio ,,leptir" sraf? :D :D :D

3. Шта ће ово бити нико не части ? !!

4. ja častim! piće za sve!

5. Citi časti! Moliću ono sa suncobranima što Del Boj pije!

6. ja častim! piće za sve!

Само се питам одакле ти паре бивша жено :)

7. Maestro, vinjak ili vinjak?
    Cokuliću, platio si alimentaciju :D

8. Нисам, зато и сумЉам :)

9. Ono što si prvo pomenula!

10. Na stolu, nemam veću čašu!

11. Pa de nađe ovo bokalče majku mu? Aj živeli!

12. Оооо 'де сте људи ! Навратих мало, одавно нисам долазио. Може тарли тарли ? Ожеднео сам нешто...

13. Ja ću čokančić domaće kajsije :)

14. Može, može, evo me! :namešta kosu: A ko ima muzike?

15. e pošto nema gazdarice, imam ovlašćenje da prikupim lovu, ovo što ste dosad popili...

ajmo, pare na sunce

16. Buri, tu sam ja stoko! Šta ćeš da popiješ?

17. cedevitu :)

(čudan je osjećaj kad ne piješ alkohol)

18. Imam od sokova samo Malinu na mućenje, izvolte.

19. hahhahahahah, dobro daj šta daš...

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.