Кафана "Код Вукајлије™"

1. Jok ba, ili si blesava, ili si daltonista, to smo munja i ja... Samo što smo jako fotogenični, a i fotošopirali su nas, pa smo lijepi:)

2. Evo i vas :) Vampir desno zeka lijevo...

http://www.filmski.net/slike/automatika/films/foto/1704i.jpg

Pardon obrnuto, zeka je svjetlija! pardoniram

3. Munja i ti Serg? !!!!!!!!!!!
    Munja nema pišu!!!

4. Ma daj, ne budi sitničava sad... I to dijelimo, što ja imam imaš i ti ba :)

5. hahahahahaahhahahah
    Namam pišu ba!!!!!
    Davaj neku lepšu.

6. Pfff...Žene... Nikako vam udovoljiti...
    Evo nas, čista fotka, slatkiši ba :)

http://www.girlchoir.com/gallery/d/329-2/jul26+-+Dinner+in+Cafe+Leffe.JPG

7. hhahahahahaaahahaha
    Kako si lepa i bela i imaš mindjuše.
    Jel vidiš kako te lepo gledam:))

Edit
    De iskopa ovu fotku:DDDDDDDDDDDDD
    Plačem od smeha.

8. U šta ba gledaš, to je puder! Vidiš me kako sam crnji!
    Ali da me gledaš - gledaš me!
    Pogled za koji se umire, umire ba! (jezičenje za separeom :**:)

9. Oooooooooo
    Upropastismo kafanu:))
    Blud i nemoral i to uz jorgut i vodu:))
    :jezičenje i ispod stola:

10. овај, лепи сте ви јашта, него немо ми ту рекламирате те фенси кафане:))
    ако имате неку слику из ове слободно ставите:))
    псв, јебему сунце , то било ону ноћ кад смо се ушикали, ћути, не показуј им:))

11. може одмаузми тамо из гајбе донеси пар комада вамо засто, мрзи ме да устајем:)

12. ово је кафана!
    :)

13. мали, сакриј се тамо иза шанка и пиј
    псссссссссс

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.