Кафана "Код Вукајлије™"

1. Boemi nemaju skupe stvari! A i ne 'akaju ih u šutkama! >:)

2. Ali starke su starke,neću da kupujem one sa pijace za 500 dindži ko neki najveći seljak...ja sve to gospodski i skupo,ionako nisu moje pare:D

3. Nebesa,ima roditelji da ti bankrotiraju!!!

4. Za kafanu ti ne trebaju skupe patike.Ionako ih ukradu kad zaspiš za stolom.

5. Samo jedan roditelj-keva,moji su razvedeni...

6. E jbga.Al zato ti guraš muzičku karijeru,šta te briga.

7. Pa,nema veze-imaš oba roditelja -to što su razvedeni ne znači da ti nisu oboje ravnopravno roditelji-50:50.

8. Joj moram malo da se razgibam,sav sam se skočanio.

9. Ma ćaleta nisam video više od dve godine,ne plaća alimentaciju,a pravo da ti kažem,boli me kurac za njega...

10. :(
    nemojte te teme, ja sam tužan:(
    ajde nešto veselo:))

11. Joj šta će još da me snađe.Znači sad i ja da priznam da sam kinez?

12. Nemoj da si pun besa..ne valja to.Ja sam se celog života koškala sa svojim tatom,a sad,kada ga nema-shvatam koliko mi je značio-užasno mnogo!

13. Meni on ne znači ništa,kad bi umirao ne bih ni prstom mrdnuo da mu pomognem...

14. Kako ti kažeš-ja samo prenosim svoje misli.Nikog neću da ubeđujem.

Menja se tema,ok? :)

15. Aj vi,meni su te teme još jako,jako sveže.

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.