Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Da je ubiješ, i gramatiku da naučiš! Častim te ja!
Превише театрално маре, нисмо у америци кацу се убијали амери и индијанци. Смири мало, дамо котролиши ово бемусве, кад сам ја био конобар није ово било дозвољено :)
eeh, kad je to bilo...
a sad šećer naravno nije tu...
Па могу ја опет, није мени проблем, него некако тешко ми било да се вратим након слома :(
sloma?
Evo me opet, nisam dovoljno pijan!
pogledaj me!
Gledam u tvoj avatar Citizen, i vidim svašta... udaj se za mene!
...možda te opije moja lepota ;)))
...možda te opije moja lepota ;)))
Немој мареееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееее
Маре објашњење аватара, очара те љепотом и војта те ко коња. Дословно :)
Cokuliću, ja i onako nisam konobarica, već pevaljka, ali neko vreme menjam. Ja mogu da ti dam posao, samo me pusti da se malo nećkam, da ne budem laka... :D
Имам ја већ посао није то проблем :)
Него мрско ми је долазити :)
Ih, što si neki... Ja ne mogu sve. Ili narodni hitovi, ili usluženje! Biraj.
Пјевај ти није проблем, ја имам важније проблеме :Р
ЦИТИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИ
Onda se sam služi! Baš me zabriga! :P
http://www.youtube.com/watch?v=EhA4-c1-P0Q&feature=player_embedded
nemoj, Prva Damo! Vi'š da je pja'n, ne slušaj ga, budi nam krčmarica!
Ђе пише да сам ја реко да немереш ође радит. То би било против политике кафане, а ја као добар дадник то не радим, могу старији људи потврдити :)
mmmm