Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
5 minuta...
Šta si jeo/la za doručak?
nista, ne doruckujem godinama
sta si jeo za veceru
ne veceravam godinama :P
ko je farrokh bulsara?
freddi mercury
volis Queen
Njaeh...
Piješ pivo?
slabo
pijes fantu
Ne
Posećuješ streljanu?
ne
zasto nisi izasao veceras?
Zato što sam zaglavio u gradu danas i zato što sam se zamrzao i zato što me glupi prevoz naljutio.
Kako ti je rep?
stavio sam taft na njega i sada je jos bolji nego sinoc...plasi sve u okolini...
da li je pelka dobro skuvana?
Očekivao sam da će biti žilava,ali kuvar je lepo usolio,pa je omekšala.Ostalo je još malo paprikaša ako hoćeš.
Zašto mi pričamo o mrtvoj kokoški koja nije ni postojala?
ne znam, pitaj uciteljicu...
najomiljeniji broj?
13
Omiljeno slovo?
A
omiljena boja?
Crna
Omiljeno povrće?
uglavnom sve podjednako
voce?
Voće skoro da i ne jedem,ali recimo jabuke.
Omiljeni auto?
aston martin
pice?
Aston?Znači fura se bond fazon u zemunu :D
Sok od breskve.
Omiljena glumica?
jesica alba
tebi?