Pitajte ovoga ispod, al pre toga odgovorite onome iznad 8

1. Nijedno!!!!

Da rikne Dio ili praštaš?

2. neka zivi...:)

masturbacija ili apstinencija...?:)

3. @Goga
    To pitanje je skroz nemoralno jer Dio ima rak,ali pre ću ja da umrem nego Dio,tako da praštam.

Gitara ili bubnjevi?

4. (Moram da budem nemoralna,kad nećeš da praštaš ko čovek!)da ne umre niko,ok?

Bubnjevi,presele mi gitare!

Piletina ili riba?

5. hrana ili seksualne aluzije...?:)

6. piletina...riba kad se mora...!

kavurma ili cvarci...?:)

7. Nijedno..

Kakav ti je to nick?

8. Čvarci. Duvan čvarci.

Vegetarijanci, znaju li oni šta propuštaju?

9. Ne znam,možda ne znaju..

Voliš da voziš?

10. Da,ali nemam kola :/

Kako si danas?

11. OK. Bila sam na neobičnom ručku i to je obojilo čitav vikend.

A ti ? ;))))

12. U petak sam bila celog dana u spa centru,a juče uveče na maskenbalu i plesu!!!Danas na časovima plesa...Divno!! :)))

Ponedeljak?Šta misliš o njemu?

13. Kako kad. Danas ništa posebno. Sutra mi je naporan dan, ali velika sam devojka.

Spa centar. Preporučuješ?

14. Naravno,od sveg srca! Vila"Breg",VŠ.

Kako hrabriš sebe u težim situacijama?

15. OK. Hvala.

Popričam sa sobom i podsetim samu sebe da će i to da prođe. A ako mi je jasno da će da prođe i da ču ja loše proći.....skupim se i sačekam da istutnji preko mene.

Koje je jezero najlepše, mislim na j. pored B.C.

16. Vračevgajsko je fensi,glavno prljavo,ali može da prođe,Šaransko-nisam davno bila,Betonjerkino je lepo,tamo dosta ljudi ide.
    Mada,reka Nera je divna,bistra i plitka,peščana plaža,tokom vrelog leta je prijatna temperatura vode,nije mnogo hladna.

Jel' si redovna na tim jezerima?

17. Vračevgajsko. Skoro svaki vikend. Nera!!! Hvala.

Pospana?

18. Ne,nego moram da spremim sina za sutra,namestim krevet,spremim garderobu...etc :))

Ti?

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.