Ko poslednji pobednik 33

1. orni za posao,a ti?:)

2. Oran za spavanje :)))

3. ima nas znaci... :)))

4. Kako nam je mona vredna danas, šta kažeš merci? :)

5. mora neko i to :) kod mene tako divno kisa pada da mi se nigdje ne ide :))

6. Društvance, pozdravljam vas... posao zove :)

7. Pozdravčić svima... Odo` negde da se denem. :))

8. ajde...živopisan dan danas,kod vas ostalih ??? :-))))))))

9. Kod nas je Dio danas lep i sunčan dan!!!
    Bane al bre "turaš" te avatre ima pola ženskog sveta sa Vukajlije da se zaljubi u tebe !!! A ako počnu i ovi novokomponovani gejevi ima da bude svašta!!!

10. E za ženske,je ok,ali za gejeve,ću da zovem vampija....:))))

e,Nikola pa ti me znaš....isti smo!!!

11. јесам сад задња:)

12. ma jesi....djavolice,od pozadi:)))

13. al je zamrla tema cim nema predraza :)

14. ко каже да јесте:)

15. Saće,puni baterije....:))

16. pa u poslenjih 5 sati 10 postova...obicno toliko bude za 2 minuta :)

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.