Prijava

Peki stalno se negde šlihtaš!

Ja sam za to da se stavi negde medju pravila:

Ovo je privatan sajt,moderatori zadrzavaju pravo banovanja bilo koga bez obrazlozenja.Vi se trudite da se ponasate civilizovano a moderatori ce se truditi da to pravo ne koriste.

Tako da ako se svi moderatori sloze da je debil i da zasluzuje ban-bice banovan.Kraj.

Цара , сморио си више твојим коментарима.

Капетане , то није тако лоша идеја! :)

i onda taj neko napravi dupli nalog i smara sa pitanjima: a zašto sam banovan? a kako sam to lupao gluposti? a to nisu gluposti! alalallallala... ne vidim da rešava neke probleme...

ako si mislio na foru da možemo nekog da banujemo iako možda nijedan trenutan razlog od ponuđenih nije u potpunosti ispunjen, to odavno radimo, gotovo uvek ako je više razloga prisutno, ali nijedan dovoljno.

"i onda taj neko napravi dupli nalog i smara sa pitanjima: a zašto sam banovan? a kako sam to lupao gluposti? a to nisu gluposti! alalallallala... ne vidim da rešava neke probleme..."

Pa, kažete mu da ode na svoj profil i vidi etiketu (a etiketa je "banovan - debil"). Ne verujem da će iko imati obraza da pita zašto je debil. :)

ha ha to je taj humor, ajde ozbiljno. nije baš fora da svaki aspekt sajta bude šaljive prirode. banovanim korisnicima štagod da piše tamo neće biti smešno, a na stranu činjenicu da je uvredljivo.

interesantno je videti mišljenje što više članova o samom banovanju uopšte.

neko je naglasio na prethodnoj strani da nešto u fazonu da ne treba imati preterano milosti prema banovanima. Tu bih se složio, pošto 95% sajta savršeno funkcioniše bez ikakvog problema, a nekih 5% stalno prave probleme...

Nažalost, nekad je i manje od 5% sasvim dovoljno da prave(i) haos u svakoj vrsti internet zajednice.

Surovi, da li je uvredljivo da kokoški kažeš da je kokoška? Ili bagremu - da je bagrem? :) Ako je neko debil, ko ga jebe. Koji će nam kurac. Samo spemuje sajt glupostima. Ako neko piše gomilu gluposti iz dana u dan, a većina mu završava na groblju, to je ništa drugo do spem. A spemeri treba da se banuju. Možda ne mora da im piše da su debili, ali može da im piše već postojeće: spemovanje sajta/foruma/četa. Znam da se ranije praktikovalo banovanje debila. Bilo bi poželjno da ponovo počne.

...и још једном је Сурови оправдао свој надимак! :)

Gamby, kako bi se osećao da te sad banujem i da napišem da si banovan zato što si debil? i posle svega toga da te odbanujem posle dan dva i onda mi kao teba da komuniciramo ili štagod. nešto ne verujem da bi bio presrećan. Hoću da kažem, mogao sam, nije kao da u više navrata nisi spemovao sajt... Zašto si toliko siguran da bi baš ti bio zaštićen od toga kada bi bilo uvedeno? Ja evo, da se pitam, ne bih nikad voleo da blejim na sajtu gde neko može da me obeleži kao debila.

Meni se jednostavno ne dopada taj sistem sa vređanjem autora. Ako je on nekorektan, ne želim i ja da budem nekorektan. Ne znam, možda grešim.

A ja sve vreme mislio da je to sa ''debilom'' drkanje. d(O_O)b (što dobar smajli!)

Jes' da neki baš preteruju, ali pošteno u pravu je Surovi. Nek se javi onaj ko nikad nije spemovao. Šta ga nas je tu "debila" za etiketiranje.

Ban je sranje. Mislim da bi se ljudi drugačije ponašali kad bi znali da ih ne čeka nikakva kazna, jer ljudski mozak funkcioniše tako da su mu drage zabranjene stvari. Kad bi znao da ne može da popije nikakve posledice za svoja sranja, možda bi u početku pravio ista, al bi se brzo smorio kad bi video kako svakog na sajtu zabole tukidi za to što on radi. Dozvola je najbolja zabrana. I da, ja sam utopista :).

Surovi, ne mislim na spemovanje neke teme iz zajebancije. Mislim na idiota koji piše kretenske definicije koje imaju 90% šanse da zavše na groblju. Naravno da se ne bih osećao dobro da mi piše na profilu da sam debil, jer to nisam. Naravno da bi bilo kome drugom smetalo. Ono "debil" jeste na neki način bilo zajebancija. Jebiga, hiperbola je dozvoljena stilska figura.

Znam i da kapiraš na šta sam mislio, jer si ranije upravo ti banovao ljude koji su pisali gluposti. I to nije bio privremen, već trajni ban. Mrzi me da kopam po forumu da nadjem temu gde si to i napisao. Sve si detaljno objasnio, mnogo bolje nego što ja to mogu. Ovo nije kritika, jer se u potpunosti slažem sa tobom po tom pitanju.

Nije mi jasno zašto se to više ne primenjuje.

I da, ja kada sam spemovao "Zamerke na moderaciju" bio sam banovan na 24h (ko li me je banovao, a? xD).

prihvaćen predlog.
trajni ban za sve one koji pišu samo kretenske definicije.