Ko poslednji pobednik 35

1. Nikola,jel mogu da te priupitam nešto?

2. Pa bre jel si ti bio pilot,kad si svaki čas trčao u beograd?

3. Pitaj Dio!? Nisam električar, bio sam pešadinac!;-)

4. To SS u tvom niku,da nije malo khm nacistički?

5. Ne to je malo GOLUBARSKI!!! SS 240 Nose moji golubovi na alkama i znači Savez Srbije (golubarski) a 240. je društvo kojem pripadam!!!!

6. Ja pre neki dan pucao na golubove,nisam mogao da spavam od njih :D

7. Pucao si na divljeg goluba...Ovi moji su u kavezu i ne smetaju nikome, a verovatno bih pucao u tebe da vidim da pucaš u njih...;-)

8. Meni džedže nad glavom,ja živim u potkrovlju-ima ih ko na Trgu Sv.Marka!!!

9. Gogo to su divlji...Al je lep kad gušu...Priznaj...;-)
    Da ne kenjaju svuda ne bi ti smetali!!!

10. Vidi ovoga,pucao bi u mene,zato što želim da sačuvam san!Izem ti pešadiju.

11. Druže otkako sam u penziji samo golubarim. Uložio sam novca za jedno dva dobra automobila kako bi imao adekvatne uslove za golubove, svaki mesec dam 3-4 000 dinara za hranu , a gde su tu vitamini, preparati za higijenu, 2 vrste vakcina, alkice, živci i vreme utrošeno na treninge...Da , PUCAO BIH kada bi pucao u moje golubove...

12. Slažem se sa Džonijem...

13. E dobro,znači ja da spavam u bunkeru ili da se preselim negde gde ih nema :D

14. E,ljudi,bez nervoze..
    Volim kad guču,čak i pričam nekad sa njima..mali blesani..al'malo su glupkasti,zar ne,Nidžo??

15. Ajte molim vas,mog ortaka su napali jednom,a i mene su par puta ošišali u letu.

16. Zavisi gogo šta podrazumevaš pod glupkasti...Moj golub se sa 2000m visine vrati u kavez i odoli svim vetrovima gore, postoje golubovi koji se sa 6 000 ili 7 000 km vraćaju kući gde su se izlegli... Možda ne znaju da pričaju kao papagaji , ali imaju svojih lepih osobina...

17. Samo jednom u životu sam hteo da pobijem sve golubove na svetu,kada mi je jedan posrao Iron Maiden majicu:/

18. Kažem da volim kad guču,a ne da mi kakaju po glavi ili da me satamanjuju u niskom letu..,Elektro !:)

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.