Ko poslednji pobednik 35

1. Nikola,jel mogu da te priupitam nešto?

2. Pa bre jel si ti bio pilot,kad si svaki čas trčao u beograd?

3. Pitaj Dio!? Nisam električar, bio sam pešadinac!;-)

4. To SS u tvom niku,da nije malo khm nacistički?

5. Ne to je malo GOLUBARSKI!!! SS 240 Nose moji golubovi na alkama i znači Savez Srbije (golubarski) a 240. je društvo kojem pripadam!!!!

6. Ja pre neki dan pucao na golubove,nisam mogao da spavam od njih :D

7. Pucao si na divljeg goluba...Ovi moji su u kavezu i ne smetaju nikome, a verovatno bih pucao u tebe da vidim da pucaš u njih...;-)

8. Meni džedže nad glavom,ja živim u potkrovlju-ima ih ko na Trgu Sv.Marka!!!

9. Gogo to su divlji...Al je lep kad gušu...Priznaj...;-)
    Da ne kenjaju svuda ne bi ti smetali!!!

10. Vidi ovoga,pucao bi u mene,zato što želim da sačuvam san!Izem ti pešadiju.

11. Druže otkako sam u penziji samo golubarim. Uložio sam novca za jedno dva dobra automobila kako bi imao adekvatne uslove za golubove, svaki mesec dam 3-4 000 dinara za hranu , a gde su tu vitamini, preparati za higijenu, 2 vrste vakcina, alkice, živci i vreme utrošeno na treninge...Da , PUCAO BIH kada bi pucao u moje golubove...

12. Slažem se sa Džonijem...

13. E dobro,znači ja da spavam u bunkeru ili da se preselim negde gde ih nema :D

14. E,ljudi,bez nervoze..
    Volim kad guču,čak i pričam nekad sa njima..mali blesani..al'malo su glupkasti,zar ne,Nidžo??

15. Ajte molim vas,mog ortaka su napali jednom,a i mene su par puta ošišali u letu.

16. Zavisi gogo šta podrazumevaš pod glupkasti...Moj golub se sa 2000m visine vrati u kavez i odoli svim vetrovima gore, postoje golubovi koji se sa 6 000 ili 7 000 km vraćaju kući gde su se izlegli... Možda ne znaju da pričaju kao papagaji , ali imaju svojih lepih osobina...

17. Samo jednom u životu sam hteo da pobijem sve golubove na svetu,kada mi je jedan posrao Iron Maiden majicu:/

18. Kažem da volim kad guču,a ne da mi kakaju po glavi ili da me satamanjuju u niskom letu..,Elektro !:)

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.