Ko poslednji pobednik 35

1. de si javioooooooooo :)) sto godina

2. :ženskom svetu ljubi ruke,a sa muškim se rukuje:

3. evo pijem pelin sam kuci, trebo da idem u kafanu... nema veze

ajd ziveli Dio...

srecan nam 8 mart

4. Srećan Vam 8.mart :)))

5. el nudiš pelin javio?

6. uvek Dio, uvek :))

7. znam ja da si ti dobar čovek,aj živeli...

8. Mora neko i poslednji da bude-šta da se radi... :)))

9. Da se sedne i odmori,eto šta.

10. Jeste-i ovde i u kafanici.Pozdrav,Nidžo :)

11. Guguče sa svojom golubicom,pa nema vremena za nas :))

12. Nadje se i za vas malo vremena...A i golubica zadovoljna današnjom pažnjom-kad se vratila sa posla komplet sredjen stan, skuvan ručak a na stolu cveće i parfem...Toliko od mene ;-)

13. Nidžo,zlata vrediš,alal ti vera-kavaljer do kraja!Divna pažnja! :))

14. Što si ti neki pažljiv muž.Možeš da napišeš i priručnik za muževe kako da se ponašaju za osmi mart.

15. Ja mogu da pitam svog dragog da napiše koji pasus u tom priručniku,ako se Nidža slaže-i ja imam jedan takav kavaljerski primerak kod kuće :))

16. E moj elektrišar, znao sam ja da pobegnem iz Kraljeva popodne sa obuke, da stopiram do Beograda, poljubim je i dam cvet i vratim se stopom do 12 u kasarnu. Ili recimo da svaki dan iz Požarevca popodne dolazim stopom do Beograda , budem sa njom i uveče se vraćam u kasarnu...

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.