Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
igram kaladont sa zekom...
Definicija zeke: Stvorenje koje vec nekoliko sati ide da spava...:)
Ona kad prvi put kaže da ide, ja znam da je tu opušteno još čuku vremena... a i kad ne piše... gviri ta sto posto :)))
hahahahaha...da :)
I smejulji se sad zavaljena sa laptopom iza knjige :)))
baca knjigu i pocinje da postuje...:)
Sjebalo je ono sa špaklom, ne bi se ta odvojila još uvek :-))
spakla za predsednika!
poslednji od jutros :)
LOCK
Poslednji...
Misliš?
Goga stigla-na brzinče :))
Vidim! Dobro jutro Gogo!;-)
Gde si,prijatelju :)))Šta se lepo radi od jutros? ;))
Odvezo ženu na bus pa planiram dan...
Ako,lepo i polako :)
Ja u'vatila lufta na poslu,pa da se opustim.. :)))
Jel i ti beše profesor?
Po "diplomi" sam nastavnik likovne kulture,ali ne radim u školi,nego privatno držim časove crtanja i nemačkog,a radim u kancelariji. :)
Kaže žena da sada oće da im uvedu da 8 sati moraju da budu u školi!!! Strašno!!!
Moja mama je profesor,deda u baba bili učitelji,sestra radi na zameni u školi,ja prosvetar u duši,ali-u šta se sve to pretvara...nemam reči.