Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
Ovaj novi zakon...Ne mogu da verujem...Učenik je zaštićeniji od "belog medveda" a može da ti radi šta hoće...Sad više ni keca ne smeš da mu daš jer moraš poseban program da praviš posle za njega a i isterivanje je zabranjeno...O šamaru ili nekoj dreci da ne pričamo jer odmah gubiš posao zbog toga!!!
Naravno-ne sme da se izbaci sa časa,jer si ti odgovoran za njega tokom boravka u školi,a neki to zdušno koriste..mada,moram da ti kažem da ja stvarno nisam imala problema sa tim dok sam kratko radila u školi kao zamena...bilo mi je divno:)
Zavisi, mojoj Jeleni je u dve škole super a u dve KATASTROFA!!! Zavisi od strukture učenika, ali i kolektiva i direktora!!!
Odlazim sada !!! POZDRAV!!!
Pozdrav,Nidžo,pozdrav i za koleginicu prosvetarku :))
Prosvetarske muke...
Nemaš pojma kakve :)
Ja recimo nikad ne bih mogao da budem profesor :)
Misliš.Deca su divna,mali geniji-samo treba da znaš da pričaš i razumeš ih.
Verovatno je u tome i problem :)))
Imaš iskustva-i ti si nekad bio dete,pa znaš koje si profe voleo i zašto.
Sad,što si ti još dete u duši..hehehehe :)))
Mogu li i ja da se uključim u razgovor?
Jok i ne možeš :))))Pozz,Brain :)
Naravno da možeš Dio :)
Gogo, fora bi bila da stvarno jednog dana budem nastavnik :)))
Moram da se potrudim da imam sve petice na kraju godine,obećao deda da će da mi kupi fenderku:)
Eto ti i motiva Dio... mada će on to da kupi iako bude neka četvorka... deda je to :)))
Studiraš,Peđa?
Brain-ja te izmlatim ako ne budeš petičar i neću da pričam s tobom na sledećem okupljanju Vukajlijaša ako nisi odličan! :)
Davno završio, Gogo... ja to za nastavnika pričam i više nego hipotetički :))
Pa dosad sam bio...:)
Tako i da nastaviš :)
Brain:tako i da nastaviš! :)
Peđa:Šta si završio?