Ko poslednji pobednik 35

1. Ovaj novi zakon...Ne mogu da verujem...Učenik je zaštićeniji od "belog medveda" a može da ti radi šta hoće...Sad više ni keca ne smeš da mu daš jer moraš poseban program da praviš posle za njega a i isterivanje je zabranjeno...O šamaru ili nekoj dreci da ne pričamo jer odmah gubiš posao zbog toga!!!

2. Naravno-ne sme da se izbaci sa časa,jer si ti odgovoran za njega tokom boravka u školi,a neki to zdušno koriste..mada,moram da ti kažem da ja stvarno nisam imala problema sa tim dok sam kratko radila u školi kao zamena...bilo mi je divno:)

3. Zavisi, mojoj Jeleni je u dve škole super a u dve KATASTROFA!!! Zavisi od strukture učenika, ali i kolektiva i direktora!!!
    Odlazim sada !!! POZDRAV!!!

4. Pozdrav,Nidžo,pozdrav i za koleginicu prosvetarku :))

5. Nemaš pojma kakve :)

6. Ja recimo nikad ne bih mogao da budem profesor :)

7. Misliš.Deca su divna,mali geniji-samo treba da znaš da pričaš i razumeš ih.

8. Verovatno je u tome i problem :)))

9. Imaš iskustva-i ti si nekad bio dete,pa znaš koje si profe voleo i zašto.
    Sad,što si ti još dete u duši..hehehehe :)))

10. Mogu li i ja da se uključim u razgovor?

11. Jok i ne možeš :))))Pozz,Brain :)

12. Naravno da možeš Dio :)
    Gogo, fora bi bila da stvarno jednog dana budem nastavnik :)))

13. Moram da se potrudim da imam sve petice na kraju godine,obećao deda da će da mi kupi fenderku:)

14. Eto ti i motiva Dio... mada će on to da kupi iako bude neka četvorka... deda je to :)))

15. Studiraš,Peđa?
    Brain-ja te izmlatim ako ne budeš petičar i neću da pričam s tobom na sledećem okupljanju Vukajlijaša ako nisi odličan! :)

16. Davno završio, Gogo... ja to za nastavnika pričam i više nego hipotetički :))

17. Tako i da nastaviš :)

18. Brain:tako i da nastaviš! :)
    Peđa:Šta si završio?

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.