Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
C,c,c,...poslednje vreme...tuga jedna...
Zadnje vreme došlo... svoju ruku u tudj džep ne možeš da staviš :)))
Da te muka poje'! :))
Samo da ustanovimo od koga tačno preti opasnost :)
Da tesla nije izmislio struju,mi bi gledali tv u mraku!
Sredio bi to već neki električar :)))
Imamo i tak'ih ovde :)
Pa to je i ono što nam daje nadu :)))
Ala smo poletni danas...:))))
Jebi ga, nada umire poslednja :)
Svaka čast :)
imam jos negdje onaj avatar... ocemo li da se igramo? :))))
Gogo, za koliko tačno puniš 18 godina? :))
:))))))))))))))
U septembru :)
Merci ako promeniš avatar,imaš doživotno posluženje u kafani od mene.
Kakav avatar imaš, merci?
Nemoj,Merci,ovaj Džoni je taaaaakoooo leeeep :))))
ok ali svi troje da zbunjujemo ljude?
Ja ne znam o kom se avataru radi :)
Onaj koji si ti morao da skineš.
http://i.peperonity.com/c/F767AB/821112/ssc3/home/046/bestnx/delije_sever.jpg_320_320_0_9223372036854775000_0_1_0.jpg